Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Аврелий
Марк Твен
Оскар Уайлд
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хоро" - страница 4
Съгласен съм с идеята, че в средата на хората съществува естествена аристокрация. Основа на нея - добродетел и талант.
Томас Джеферсън
Фактът, че хората малко се получават от уроците на Историята, е най-важния урок, на койта ни научава Историята.
Олдъс Хъксли
При книгите също има врагове, както и при хората: огън, старост, животни, времето и тяхното собствено съдържание.
Пол Валери
Най-малко се страхуват от фаталния край хората, чийто живот има най-голяма ценност.
Имануел Кант
Не казвайте на хората как да вършат нещата – кажете им какво да направят и ги оставете да ви изненадат със своите резултати.
Джордж Патън
Аз съм параноик на обратно. Подозирам че хората сключват тайни споразумения, за ме направят щастлив.
Джеръм Дейвид Селинджър
Историята е онази версия за отминали събития, която хората са решили да приемат.
Наполеон Бонапарт
...времето е враг на хората, които обичат да живеят спокойно...
Максим Горки
Хората живеят в брак, за дълго време, само защото искат, а не защото вратите са заключени.
Пол Нюман
Едно от изпитанията на цивилизацията на хората е отношението към нейните престъпници.
Ръдърфорд Хейс
Сексапилността е петдесет процента - каквото имаш и петдесет процента - каквото хората мислят, че имаш.
София Лорен
Най-дълбоката качество на човешката природа е страстното желание на хората да бъдат оценени.
Уилям Джеймс
Уолстрийт е единственото място, на което хората се возят в Ролс Ройс, за да получат съвет от тези, които пътуват с метрото.
Уорън Бъфет
Следвай своя път, и остави хората да говорят каквото искат.
Данте Алигиери
Можете да заблудите твърде много от хората в твърде много от времето.
Джеймс Търбър
Кажете на хората, че има невидим човек на небето, който е създал вселената и мнозинството ще повярват. Кажете им, че боята не е изсъхнала, и те ще пипнат с пръст, за да се убедят в това.
Джордж Карлин
Пространство, светлина и ред. Това са нещата, от които хората се нуждаят точно толкова, колкото и хляб или място за сън.
Льо Корбюзие
С възрастта обръщам все по-малко внимание на това какво казват хората. Сега просто ги гледам какво вършат.
Андрю Карнеги
При хората, които живеят самотно, винаги на душата им има нещо, за което охотно разказват.
Антон Чехов
Хората виждат Бог всеки ден, просто не го познават.
Пърл Бейли
Мислете като мъдър човек, но се комуникирайте на езика на хората.
Уилям Бътлър Йейтс
Не съм освободител. Освободителите не съществуват. Хората освобождават сами себе си.
Ернесто Че Гевара
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
Следваща
📖
Поговорки на тема "Хоро"