Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Сократ
Аристотел
Конфуций
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ден" - страница 4
Либерал е мъж или жена или дете, които очакват по-добър ден, по-спокойна нощ и светло, безкрайно бъдеще.
Ленард Бърнстейн
От всички наши мечти днес няма по-важно - или толкова трудно да се осъществи - от това за мира в света. Нека никога не загубим вярата си в него или решимостта си да направим всичко, което може да се направи, за да го превърнем един ден в реалност.
Лестър Пиърсън
Веднъж по време на сухия режим бях принуден да живея дни наред само на храна и вода.
Уилям Клод Фийлдс
Надявам се, когато един ден, в края на живота си, застана пред Господа, да не ми е останал вече никакъв неупотребен талант и да мога да кажа: "Използвах всичко, което Ти ми даде."
Ерма Бомбек
Образованието на човека не завършва до последния му ден.
Робърт Лий
Вие специализирате в нещо, докато един ден не откриете, че и то се специализира във вас.
Артър Милър
Мъж - това е човек, който винаги забравя рождения ти ден и никога не пропуска случай да каже на колко си години.
Мерилин Монро
Една минута решава изходът на битката; един час – успехът на кампанията; един ден – съдбата на империята.
Александър Суворов
Съдбата е променлива: лошите дни се редуват с много лоши.
Лили Томлин
Съотношението между грамотни и неграмотни е константно. Само че, в наши дни неграмотните могат да четат и пишат.
Алберто Моравия
Не си затваряйте очите, когато искате да спите, като не сте разбрали всичките си действия през изминалия ден.
Питагор
Планирайте работата си за днес и всеки ден, след това изработете своя план.
Маргарет Тачър
Ако имам малко късмет, някой ден ще разбера защо мъжете са толкова измъчени от проблемите на секса. Лично мен ме вълнуват не повече от почистване на обувки.
Мерилин Монро
Всеки човек в течение на деня има не по-малко от десет възможности да промени живота си. Успехът идва при този, който умее да ги използва.
Андре Мороа
Ние твърде късно разбираме, че смисъла на живота се заключава в такъв живота, в ритъма на всеки ден и час.
Стивън Лийкок
Как ще живея днес, за да създам утрешния ден, за когото се ангажирам?
Антъни Робинс
Повечето хора вярват, че един ден ще се събудят богати. Половината са прави. Някой ден наистина ще се събудят.
Томас Едисън
За всяка тъмна нощ има ярък ден.
Тупак Шакур
Вдъхновението идва да работи всеки ден.
Шарл Бодлер
Всеки човек поне пет минути на ден е глупак, истинската мъдрост е да не превишава този срок.
Дейл Карнеги
Днес е деня на Свети Валентин - или, както мъжете обичат да го наричат, международният ден на изнудването.
Джей Лено
Живеем в свят, където се крием за да правим любов, по времето когато насилието се практикува посред бял ден.
Джон Ленън
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
Следваща
📖
Поговорки на тема "Ден"