Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Случаен цитат
Цитати на тема "Път" - страница 2
Най-добрият път навън е винаги през.
Робърт Фрост
Намирам телевизията за много образователна. Всеки път, когато някой я включи, влизам в другата стая и чета книга.
Граучо Маркс
Пътят към ада е постлан с добри намерения.
Самюел Джонсън
Успешният брак е сграда, която трябва да бъде реконструирана всеки път.
Андре Мороа
Никога не съм могла да дам ясно определение за това, какво е феминизъм. Аз знам само, че ме наричат феминистка всеки път, когато аз не позволявам да си изтрият краката в мен.
Ребека Уест
Не ходете там, където води пътя. Отидете там, където няма път и оставете своите следи.
Ралф Уолдо Емерсън
Литературата е изкуството да напишеш нещо, което трябва да бъдете прочетено два пъти, а журналистиката - това, което може да бъде схванато от първия път.
Сирил Конъли
Живота е странното нещо, което се случва с мен по пътя към гроба.
Куентин Крисп
Не знам къде отивам, но съм по моя път.
Карл Сандбърг
Всеки път, когато вземаш решение, най-доброто нещо, което можеш да направиш, е да направиш нещо правилно, следващото добро нещо е да направиш нещо грешно, най-лощото е да не направиш нищо.
Теодор Рузвелт
Космосът въобще не е далече. Той е само на един час път с кола, ако колата може да се движи право нагоре.
Фред Хойл
Сънищата са царският път в безсъзнанието.
Зигмунд Фройд
Най-добрия път да предскажеш бъдещето е да го създадеш.
Питър Дракър
Когато черна котка мине пред пътя ти, това означава, че животното отива някъде.
Граучо Маркс
Ако едно момиче върви в погрешния път, то мъжът, който я следва, върви в правилния.
Мей Уест
Да, аз съм мечтател. Мечтател е онзи, който намира пътя си само на лунна светлина. А наказанието му е, че съзира зората преди останалите хора.
Оскар Уайлд
Ако вярвате, че можете, вие сте изминали половината път.
Теодор Рузвелт
Всеки път, когато стана щастлив, в мен винаги възниква ужасно чувство.
Роман Полански
Истинският лидер няма нужда да води – достатъчно му е да посочва пътя.
Хенри Милър
Критикът е човек, който знае пътя, но не може да шофира.
Кенет Тайнън
Направете нещо, което не можете да правите. Провалете се в него. Опитайте още веднъж. Втория път го направете по-добре. Единствените хора, които никога не се провалят са тези, които никога не вдигат високо летвата. Това е вашият момент. Вземете го.
Опра Уинфри
Разберете, че правото да изберете свой собствен път е свещена привилегия. Използвайте го. Мислете за възможностите.
Опра Уинфри
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща
📖
Поговорки на тема "Път"