Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Твен
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Година" - страница 2
Болката е временна. Може да трае минута или час, ден или дори година, но накрая ще отмине и нещо друго ще заеме мястото й. Ако се откажа обаче, тя продължава вечно.
Ланс Армстронг
Отне ми петнайсет години, за да открия, че нямам талант за писане, но не можах да се откажа от него, защото вече бях твърде известен.
Робърт Бънчли
Може да живеете до сто години, но последният глас, който чуете, може да бъде моят.
Франк Синатра
Прекарах първите четиринадесет години от живота си убедена, че външността ми е ужасяваща. Юношеството е болезнено за всички, знам, но моето беше доста странно.
Ума Търман
Какво ще правя след 20 години? Аз ще бъда мъртъв! Съмнявате ли се?
Фреди Меркюри
Нация, която продължава да харчи повече пари за военна отбрана година след година, отколкото за социални програми за подкрепа на населението, наближава своята духовната смърт.
Мартин Лутър Кинг
Това е научно доказан факт - ако ти живееш в Калифорния, всяка година губиш точки от своят коефициент за интелигентност.
Труман Капоти
Истинската любов е не тази, която издържи дълги години раздяла, а тази, която издържа дълги години близост.
Хелън Роулънд
Оптимистът стои до полунощ, за да види Новата година. Песимистът остава да се убеди, че старата година си е тръгнала.
Бил Вон
На човек са му нужни две години, че да се научи да говори, и шестнадесет години, че да се научи да си държи езика зад зъбите.
Лион Фойхтвангер
Всички хора губят с годините: младост, красота, здраве, пориви на честолюбие. И само глупостта никога не оставя хората.
Лудовико Ариосто
Много хора умират на 25 години, но ги погребват едва на 75.
Бенджамин Франклин
Ако ти живееш сто години, аз искам да живея сто години без един ден, така че никога да не живея без теб.
Алън Милн
Но къде са снеговете на отминалите години?
Франсоа Вийон
Има години, които задават въпроси и години, които отговарят.
Зора Нийли Хърстън
Мъж - това е човек, който винаги забравя рождения ти ден и никога не пропуска случай да каже на колко си години.
Мерилин Монро
От най-ранни години се приучавай да прощаваш постъпките не ближния си, но никога не прощавай собствените си.
Александър Суворов
Моят избор в ранните години от живота ми беше или да бъда пианист в публичен дом, или политик. И ако трябва да кажа истината, няма особена разлика.
Хари С. Труман
Всяка година повече хора са убити от прасета, отколкото от акули, което показва колко сме добри в оценката на рисковете.
Брус Шнайър
След всичките тези години все още продължавам да опознавам себе си. Много по-добре е да изследваш живота и да правиш грешки, отколкото да играеш на сигурно. Грешките са част от цената, която плащаме, за да живеем пълноценен живот.
София Лорен
Може би най-добрите ми години са зад мен. Когато е имало шанс за щастие. Но аз не бих ги поискал обратно. Не и с огъня, който гори в мен сега.
Самюъл Бекет
Няма значение дали ще наблюдавате човешкия живот в продължение на четиридесет или десет хиляди години. Какво ново ще видите?
Марк Аврелий
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща
📖
Поговорки на тема "Година"