Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Аврелий
Марк Твен
Оскар Уайлд
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стана" - страница 4
Ако дойдеш на този свят, знаейки, че си обичан и напуснеш този свят, знаейки същото, то тогава всичко, което стане в промеждутъка може да бъде преодоляно.
Майкъл Джексън
Желанието да изглеждаме ловки ни пречи често да станем такива.
Франсоа дьо Ларошфуко
В Америка ударите, които се нанасят срещу тялото, са твърде малко. Ние тука убиваме духа и сме станали експерти по това. Използваме психически куршуми и се убиваме един друг, клетка по клетка.
Норман Мейлър
Страхът от това да се превърнеш в "бил съм", пречи на някои хора да станат, каквото и да било.
Ерик Хофер
Политикът трябва да може да предскаже какво ще стане утре, след седмица, след месец и след година. А после да обясни защо това не е станало.
Уинстън Чърчил
Ако си паднал вчера, днес стани.
Хърбърт Уелс
Станах журналист, защото не исках да разчитам на вестниците за информация.
Кристофър Хитчънс
Още от началото младоженците следва да се предпазват от разногласия и нападки, виждайки как неотдавна залепените гърнета се разпадат лесно при най-малък тласък; а след време, когато местата на съединяване станат здрави, нито огън, нито желязо няма да им повлияят.
Плутарх
Станах актьор, понеже рядко ми се случва да бъда сам себе си.
Марк Ръфало
Единственият човек, на когото е определено да станете, е този, който решите да станете.
Ралф Уолдо Емерсън
Истинското произведение на изкуството е длъжно да стане начало на спора между художника и неговата аудитория.
Ребека Уест
Трудно е да станеш неотразима, ако ти си ленива.
София Лорен
Времето е драгоценен подарък, даден на нас, за да станем по-умни, по-добри, зрели и съвършени.
Томас Ман
Историята на света се свежда до факта, че когато нациите са силни, те невинаги са справедливи. Пожелаят ли да станат справедливи, престават да са силни.
Уинстън Чърчил
Еве - тактик, който е решил на всяка цена да стане добър стратег.
Александър Алехин
Светлината в прозореца може да стане лъч надежда.
Джони Деп
В детството ми исках да стана космонавт, но за това трябваше много да се учи, затова аз станах президент.
Джордж Уокър Буш
За да станеш легенда, е нужно първо да умреш.
Елизабет Тейлър
За да станете свободни е достатъчно да осъзнаете себе си.
Клифърд Саймък
Умният пие до тогава, докато не му стане хубаво, а глупакът, до тогава, докато не му стане лошо.
Константин Мелихан
Има три причини, заради които да станете писател. Първата: на вас са ви нужни пари; втората: вие искате да кажете не света нещо важно; третата: вие не знаете, с какво да запълните дългите зимни вечери.
Куентин Крисп
Да станете свидетели на титанични събития винаги е опасно, обикновено болезнено и често фатално.
Лари Нивън
Предишна
1
2
3
4
(Текуща)
Следваща
📖
Поговорки на тема "Стана"