Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пара"
Не е важно дали имаш стил, репутация или пари. Ако нямаш добро сърце, нищо не струваш.
Луи дьо Фюнес
Не е толкова жалко, ако човек се лиши от пари, дом и имение – всичко това не принадлежи на човека. Но е жалко, когато човек загуби истинската си собственост – своето човешко достойнство.
Епиктет
Не си богат, докато не притежаваш нещо, което не може да се купи с пари.
Гарт Брукс
Ако родителите ни не се обичат и не се разбират един друг, не можем да знаем как изглежда любовта. Най-ценното наследство, което родителите могат да оставят на децата си, е тяхното собствено щастие. Родителите може да са в състояние да ни оставят пари, къщи, земи, но въпреки това да не са щастливи хора. Да имате щастливи родители означава да получите най богатото наследство от всички.
Тик Нят Хан
Честността е най-добрата политика, когато има пари.
Марк Твен
Аз искам да живея като беден човек с пари.
Пабло Пикасо
Когато стане въпрос за пари, всички сме от една религия!
Волтер
Парите трябва да се управляват, а не да им се слугува.
Сенека
Аристип често казвал: - По-добре да бъдеш беден, отколкото невеж – ако първият е лишен от пари, то вторият е лишен от човешки образ.
Аристип
Любовта към парите е метрополията на всички злини.
Бион
Доброто мнение на хората е по-надеждно от парите.
Публий Сир
Парите не носят щастие. Сега имам 50 милиона, а съм щастлив, както и тогава, когато имах 48 милиона.
Арнолд Шварценегер
Има хора, у които има пари, а има и богати хора.
Коко Габриел Шанел
Нито войниците, нито парите могат да защитят владетеля, а само приятелите, спечелени с добри дела, качества и почтеност.
Салустий
Парите не миришат.
Веспасиан
Единственото, което ми харесва в богатите хора са техните пари.
Нанси Астор
Не се излежавай, ако не можеш да правиш пари в леглото.
Джордж Бърнс
Парите са нервът на войната.
Цицерон
Класата на един човек, личи в отношението му към другите. Парите и статутът в обществото не са фактор...
Александър Глог
Изхарчих огромно количество пари за алкохол, жени и бързи коли. Останалите пари просто пропилях.
Джордж Бест
Ако жените не съществуваха, всички пари на света щяха да изгубят значението си.
Аристотел Онасис
Ако можете да преброите парите си - значи нямате милиарди долари.
Жан-Пол Гети
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща
📖
Поговорки на тема "Пара"