Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Аврелий
Марк Твен
Оскар Уайлд
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Възможност" - страница 2
Границите на възможностите на тираните се определят от издръжливостта на онези, които потискат.
Фредерик Дъглас
Има момент, в който всичко става просто и вече няма въпрос за избор, защото всичко, което сте заложили, ще бъде загубено, ако погледнете назад. Жизнената точка без възможност за връщане назад.
Даг Хамаршелд
Думата "криза" написана на китайски се състои от два йероглифа: единия означава "опасност", другия – "благоприятна възможност".
Джон Кенеди
Вероятно най-голямата вреда от огромното богатство е тази, която ние, хората със средни възможности, сами си причиняваме, позволявайки такива пороци като завистта и ненавистта да навлязат дълбоко в нашите души.
Теодор Рузвелт
Аз съм там, където съм, защото вярвам във всички възможности.
Упи Голдбърг
Винаги се старая да превърна всяко бедствие във възможност.
Джон Д. Рокфелер
Казват ни, че талантът създава свои възможности. Но понякога изглежда, че интензивното желание създава не само собствените си възможности, но и собствените си таланти.
Ерик Хофер
Човечеството може да понесе загубата на всичко: всичките му притежания могат да бъдат откъснати, без да накърнят истинското му достойнство; - всичко освен възможността за подобрение.
Йохан Готлиб Фихте
Аз не съм образован човек. Никога не съм имал възможността да се науча на нещо, освен как да се бия.
Панчо Виля
Имаме страна с големи възможности не само за престъпниците, но и за държавата.
Владимир Путин
Без скок на въображението или мечтите ние губим вълнението на възможностите. Мечтите са в крайна сметка форма на планиране.
Глория Стейнем
Бог е създал много възможности в случай, че някои от прототипите му се провалят – това е значението на еволюцията.
Греъм Грийн
Ако човек има възможност да разсъждава и може да съзерцава слънцето, луната и звездите и да се наслаждава на даровете на земята и морето - той не е самотен и не е безпомощен.
Епиктет
Всеки човек в течение на деня има не по-малко от десет възможности да промени живота си. Успехът идва при този, който умее да ги използва.
Андре Мороа
Младост - това е епохата на пропуснатите възможности.
Сирил Конъли
Късметът е прекрасен и трябва да имате щастие, за да имате тази възможност. Но след това трябва да имате талант и да можете да го използвате.
Франк Синатра
Ако винаги правиш само правилният избор, то ти се лишаваш от възможности да растеш.
Хийт Леджър
Наистина имах много мечти, когато бях дете, и мисля, че голяма част от това се дължеше на факта, че имах възможност да чета много.
Бил Гейтс
Продай на човек риба и тя го изхрани за един ден, научи човек на риболов и си изгубил чудесна бизнес възможност.
Карл Маркс
Главният повод за питие - е желанието да се държиш по определен начин и да получиш възможност да свалиш своята вина от алкохола.
Мигнън Маклафлин
Всеки от нас може да пожелае на моменти, че сме живели в по-спокоен свят, но не го правим. И ако нашето време е трудно и смущаващо, те са предизвикателни и изпълнени с възможност.
Робърт Кенеди
Нерешителността е крадец на възможности.
Джим Рон
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща