Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Сократ
Аристотел
Конфуций
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Филм"
Всичко, което ви трябва за един филм, е пистолет и момиче.
Жан-Люк Годар
Дължината на един филм трябва да е директно свързана с издържливостта на пикочния мехур.
Алфред Хичкок
В филма трябва да има начало, среда и край - но не и задължително в този порядък.
Жан-Люк Годар
За мен единственият способ да се избавиш от своите страхове е да снимаш филм за тях.
Алфред Хичкок
Филмите са единственият бизнес, където можете да излезете отпред и да се аплодирате сам.
Уил Роджърс
Жената трябва да бъде като добър филм на ужасите – колкото повече неща оставя на въображението, толкова по-добре.
Алфред Хичкок
Ако искате да знаете всичко за Анди Уорхол, просто погледнете повърхността: повърхността на моите картини, моите филми и мен самият, ето ме тук. И под него няма нищо.
Анди Уорхол
Всеки път, когато отида да гледам филм - това е магия - без значение за какво се разказва в него.
Стивън Спилбърг
Да се снимаш в лош филм е все едно, да плюеш във вечността.
Фаина Раневска
Пиша филми за скитници, хора, които плюят по правилата и не харесвам филми за хора, които унищожават скитниците.
Куентин Тарантино
Всеки страхотен филм трябва да изглежда нов всеки път, когато го видите.
Роджър Ебърт
Този филм струва 31 млн. долара. С такива пари аз бих модъл да завладея някоя страна.
Клинт Истууд
За четвърти път гледам този филм и трябва да ви кажа, че днес актьорите играха както никога досега.
Фаина Раневска
Филмите ми са от онези, които се показват в затворите и самолетите - защото от там не може да се излезе.
Бърт Рейнълдс
В Холивуд има стара поговорка: "Не е важна дължината на филма, а как го използвате."
Бен Стилър
Един филм е - или трябва да бъде, повече музика отколкото измислица. Трябва да е движение от настроения и чувства. Темата, която е зад емоцията, както и смисълът - идват по-късно.
Стенли Кубрик
Аз не създавам филми просто, за изкарвам пари. Аз изкарвам пари, за да създавам филми.
Уолт Дисни
Животът е като филм, напиши своя собствен край. Продължавай да вярваш, продължавай да се преструваш.
Джим Хенсън
Жена, която се съблича публично, ми напомня за режисьор, който в самото начало на филма съобщава загадката.
Алфред Хичкок
Разбрах какво можеш да направиш във филми, като се обградиш с гении.
Ричард Донър
Живеем в епоха, когато е по-евтино и по-изгодно да купуваме права върху филм, отколкото да ги снимаме.
Хаяо Миядзаки
Щастлив съм, че правя филмите, които правя и бих искал Западът да бъде впечатлен от това, което правим в Индия.
Шарук Кхан
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща