Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Сократ
Аристотел
Конфуций
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Случаен цитат
Цитати на тема "Разлика"
Единствената разлика между мен и един луд е, че не съм луд.
Салвадор Дали
Интелектът прави разлика между възможното и невъзможното; разумът разграничава разумното от безсмисленото. Дори възможното може да бъде безсмислено.
Макс Борн
Разликата между измислицата и реалността е в това, че измислицата би трябвало да има смисъл.
Том Кланси
Разликата между "почти правилната дума" и "правилната дума" е като разликата между светулката и светкавицата.
Марк Твен
Лекарят е философ; няма голяма разлика между мъдростта и медицината.
Хипократ
Разликата между глупакът и невежата е в това, че невежата може да научи нещо.
Маргарет Атууд
Разликата между прищявката и вечната любов, е че прищявката продължава малко повече!
Оскар Уайлд
Често разликата между успешен човек и неуспешен не е, че човек има по-добри способности или идеи, а смелостта, която човек трябва да заложи на идеите си, да поеме премерен риск - и да действа.
Андре Малро
Времето е всичко; пет минути е разликата между победата и поражението.
Хорацио Нелсън
Между любовта и секса има голяма разлика: сексът премахва чувството на неловкост, а любовта го поражда.
Уди Алън
Ето я разликата между щастливеца и мъдрия - този, който счита себе си за най-щастливия, действително е такъв, но този, който счита себе си за най-мъдрия, по-скоро е най-големия глупак.
Чарлз Кейлъб Колтън
В живота, за разлика от шаха, играта продължава и след мата.
Айзък Азимов
Реалността е разликата между това, което ни доставя удоволствие, и онова, с което сме принудени да се задоволим.
Габриел Лауб
Съществува фундаментална разлика между религията, основана на авторитета, и науката, положена върху наблюдението и разума. Науката ще победи, защото върши работа.
Стивън Хокинг
Въпросите никога не са нескромни. За разлика от отговорите.
Оскар Уайлд
Кучетата обичат приятелите си, а хапят враговете, за разлика от хората, които не са отдадени на чистата любов и винаги смесват любовта и омразата.
Зигмунд Фройд
Между добрият обед и дългият живот има само тази разлика, че в обядът сладкото е в края.
Робърт Луис Стивънсън
Няма разлика между убийството на човек и вземането на решение, което ще убие другите. Това е точно същото, ако не и по-лошо.
Голда Меир
Има разлика между понятията да бъдеш беден и да бъдеш разорен. Разореноста е временно явление, а бедноста е постоянно явление.
Робърт Кийосаки
Обичам тези хокейни майки. Знаете ли каква е разликата между майка на хокей и питбула? Червило.
Сара Пейлин
Съществува огромна разлика между знание и разбиране: вие може да знаете за нещо, но всъщност да не го разбирате.
Чарлз Кетъринг
Има голяма разлика между желанието да работиш и необходимостта да работиш. Аз получих това знание трудно. Сега парите значат много за мен, понеже ги нямам.
Джеймс Каан
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща