Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Внимание" - страница 3
Любовта е привързаност, която носи вниманието на ума отвъд себе си, и е смисълът на връзката с някое друго същество по отношение на него като обект.
Адам Фергюсън
С успеха на шоуто получавате възможност да обърнете внимание на нещата, в които вярвате.
Брадли Уитфорд
Любовта е единство на душите, ума и тялото. Обърнете внимание на подредбата...
Брижит Бардо
Колкото по-виновна се чувствам пред мъжа, толкова повече внимание проявявам към него.
Брижит Бардо
Щастието е като пеперуда. Колкото повече опитваш да я хванеш толкова повече ти бяга. Но ако насочите вниманието си на други неща, То идва и тихо сяда на рамото ви.
Виктор Франкъл
Интелигентността е не само способността да се разсъждава; това е и възможността да се намери подходящ материал в паметта и да се разгърне вниманието, когато е необходимо.
Даниел Канеман
Писането е трудна работа. Създаването на истории, които привличат вниманието на хората и го задържат, са много трудни.
Дейвид Огдън Стиърс
Политиката може да се оприличи на шофиране през нощта над непознати хълмове и планини. Трябва да се обърне голямо внимание на това, което лъчът може да достигне и следващия завой.
Дейвид Тримбъл
Ако обръщате внимание на гардероба си, смята Руди, умът ви не е достатъчно зает.
Джак Макдевит
Постиженията на човек в живота са кумулативният ефект от вниманието му към детайла.
Джон Фостър Дълес
В много редки случаи, ако обръщате наистина голямо внимание, животът не е гаден.
Джос Уедън
Живите също заслужават внимание.
Алис Сиболд
Вниманието и привързаността на обществото ме преведоха перз едни от най-трудните периоди; вашата любов и привързаност винаги е облекчавала моите пътувания.
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Видях, че самотата е по-силна, когато се опитваме да се борим с нея, и отслабва, когато просто не и обръщаме внимание.
Паулу Коелю
Рефлексията е внимателно и трудоемко мислене и внимателно внимание, насочено към приятния ефект от нечий план. Изобретението, от друга страна, е решаването на сложни проблеми и откриването на нови принципи чрез блясък и гъвкавост.
Витрувий
Тя е оставена от Аристоксен, който с много умение и труд класифицира и подрежда в нея различните модуси. В съответствие с него и като се обърне внимание на тези теории, човек може лесно да доведе един театър до съвършенство от гледна точка на природата на гласа, така че да достави удоволствие на публиката.
Витрувий
Работете усилено, направете най-доброто от себе си, никога не губете вяра в себе си и не обръщайте внимание на това, което другите хора казват за вас.
Ноел Кауърд
Не обръщам внимание на това, колко награди имам. Просто излизам на пистата и се старая да я пробягам максимално страхотно. А ако говорите за целите ми - мечтая да стана един от легендите на световният спорт.
Юсейн Болт
Планетата е в беда и цялото внимание е насочено към Парис Хилтън.
Ал Гор
Аз бях срамежлив. След това попаднах в центъра на вниманието и се научих да се справям с това.
Ал Пачино
Красивите неща не изискват внимание.
Джеймс Търбър
Майка ми беше професионален болен човек; тя взимаше много хапчета против болка. Има много такива хора. Това е начинът, по който те са свикнали да получават внимание. Винаги си спомням, че тя е дъщеря на алкохолик, който я е оставял сама около Коледа.
Джим Кери
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща