Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дост"
Който е мек в гнева си, той е доста по-умен.
Плавт
За щастлив живот ви трябва доста малко. Всичко е в самия човек, в начина му на мислене.
Марк Аврелий
Човек знае доста повече, отколкото разбира.
Алфред Адлер
Мисля, че ако направиш нещо и то се окаже доста добро, след това трябва да направиш нещо друго прекрасно, не да се спираш на него прекалено дълго. Просто разбери кое е следващото.
Стив Джобс
Бюрото е доста опасно място, от което да се гледа на света.
Джон льо Каре
Всеки е наясно, че твърде малко може да се вярва на това, което хората говорят един за друг. Но му е доста по-трудно осъзнае, че дори още по-малко може да разчита на онова, което хората говорят за себе си.
Ребека Уест
Прекарах първите четиринадесет години от живота си убедена, че външността ми е ужасяваща. Юношеството е болезнено за всички, знам, но моето беше доста странно.
Ума Търман
Американската маймуна, след като веднъж се е напила с бренди, не би го докоснала отново, което я прави доста по-мъдра от повечето хора.
Чарлз Дарвин
Човешките същества, разглеждани като поведение на системи, са доста прости. Привидната сложност на нашето поведение във времето до голяма степен е отражение на сложността на средата, в която се намираме.
Хърбърт Саймън
Опитвам се да не зная абсолютно нищо за много неща и успявам доста добре.
Робърт Бънчли
Лекарите непрекъснато се трудят над запазването на нашето здраве, а готвачите – над неговото съсипване; обаче последните са доста по-уверени в успеха.
Дени Дидро
Поемайте премерени рискове. Доста по-различно е отколкото да бъдете прибързани.
Джордж Патън
Мисля, че с доста голяма доза сигурност мога да заявя, че никой не разбира квантова механика.
Ричард Файнман
Във Вселената съществува един доста последователен план, въпреки че и аз не знам за какво е.
Фред Хойл
Съзерцателният живот често е доста жалък. Човек трябва повече да действа, по-малко да мисли и да не се гледа как живее.
Никола дьо Шамфор
Мисля, че се справих доста добре, имайки предвид, че започнах с нищо освен купчина бяла хартия.
Стив Мартин
Може да сме изненадани от хората, които намираме в рая. Бог има меко място за грешниците. Стандартите му са доста ниски.
Дезмънд Туту
Хората, които се интересуват повече от компютрите, трябва да имат поне някаква представа за това какъв е основният хардуер. В противен случай програмите, които пишат, ще бъдат доста странни.
Доналд Кнут
Но съм склонен да мисля за изразителната част от мен като доста досадна - никога любопитна или отзивчива, а сляпа и самоцелна.
Марк Странд
Роден съм при доста лоши обстоятелства. Двамата ми родители съжаляваха.
Мистър Питкин
Аз живея доста прост живот.
Том Селек
Доста често някой ще каже: "В коя година се случват книгите ви?" и единственият отговор, който мога да дам, е в детството.
Бевърли Клиъри
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща