Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Роля" - страница 2
Не съм ангел и не се преструвам на това. Това не е една от моите роли. Но и аз не съм дяволът. Аз съм жена и сериозен артист и бих искал да ме съдят по това.
Мария Калас
Развиващият се свят е пълен с предприемачи и визионери, които с достъп до образование, капитал и кредит ще играят ключова роля в развитието на икономическата ситуация в техните страни.
Мухамад Юнус
Когато ръководителите ръководят като учители, стюарди и дизайнери, те изпълняват роли, които са много по-фини и дългосрочни от тези на властовите йерархични лидери.
Питър Сендж
Ако пишете интересни роли, получавате интересни хора, които да ги играят. Ако пишете роли, които са пълни с нюанси и противоречия и имат интересен диалог, актьорите се привличат към това.
Пол Шрейдър
Това, от което се нуждая, е да повярвам отново в себе си - защото вярата ми беше силно подкопана; струва ми се, че ролята ми приключи.
Пьотр Чайковски
В момента националният бюджет играе много голяма роля в цялата финансова политика на страната ни.
Рагнар Фриш
Въз основа на всички критерии - военна сила, икономическо влияние, културно господство - Америка остава номер едно, въпреки че други, нови играчи все по-често я предизвикват в тази роля.
Робърт Кейган
В основната икономическа теория фирмата и пазарът в по-голямата си част се приемат, че съществуват и сами по себе си не са обект на разследване. Един от резултатите е, че решаващата роля на закона при определяне на дейностите, извършвани от фирмата и на пазара, до голяма степен се игнорира.
Роналд Коуз
Религията очевидно е изиграла роля и в тази, и в предишната книга.
Стъдс Търкъл
Няма малки роли, има малки актьори.
Константин Станиславски
Обичам роли, в които хоратна не ме разпознават.
Пенелопе Крус
Умът не е в състояние да играе дълго време ролята на сърцето.
Франсоа дьо Ларошфуко
Няма значение каква роля играя, опитвам се да се ангажирам на 100 процента.
Стив Бушеми
Ако киноактьора е неспособен да импровизира, то значи, той е получил ролята по пазенето на жената на режисьора.
Марлон Брандо
След като започнах да се занимавам с благотворителност, моята роля на кинозвезда стана непоносима глупава.
Анджелина Джоли
Историята на религиите е предназначена да играе важна роля в съвременният културен живот.
Мирча Елиаде
В древни времена една жена изпълняваше ролята на ясновидец не защото е получила силата да предсказва бъдещето, а защото самата тя е това бъдеще.
Освалд Шпенглер
Телевизията, е най-силното взаимодействие на хората, сега намираща се в ръцете на тези, които съвършено безотговорно се отнасят към своята роля в обществото.
Сергей Капица
На мен много ми се нравят малки роли. Винаги това е добра възможност понеже малките се превръщат в големи. Даже когато ти само поднасяш кафе.
Бенисио Дел Торо
Роботите ще играят важна роля за осигуряване на физическа помощ и дори придружаване на възрастните хора.
Бил Гейтс
В своите филми американците винаги ми дават роли на отрепки. Но аз им отмъщавам правейки своите отрепки по-върхови, от техните герои.
Венсан Касел
Мисля, че феминистките не са наясно с огромната степен на ролята на жените в историята.
Вивиан Уестууд
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща