Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Секс" - страница 3
Колкото по-малко се занимаваш със секс, толкова повече вдъхновение остава за прекрасните песни.
Виле Вало
Това, което най-много ми харесва при секса, е цигарата след него.
Виле Вало
Да свириш соло на акустична китара е все едно да се занимаваш със секс облечен: знаеш какво да правиш, но е дяволски трудно.
Дейв Мъстейн
Факт е, че младите хора ще правят секс, независимо дали ви харесва или не.
Ема Томпсън
Някои неща са по-добри от секса, някои са по-лоши, но нищо не е съвсем като него.
Уилям Клод Фийлдс
Сексът на 90 е все едно да се опитваш да удряш билярда с въже.
Джордж Бърнс
При мъжете сексът понякога води до интимност; сред жените интимността понякога води до секс.
Барбара Картланд
Не прави секс, човеко! Това води до целувки, а скоро ще трябва и да си говорите...
Стив Мартин
Флиртът е обещание за секс, но без гаранции.
Милан Кундера
Сексът и изкуството са едно и също нещо.
Пабло Пикасо
Там, където отсъства душевна близост, не може да има идеален секс.
Ричард Бах
Да пишеш за своя живот е сложна задача. Това е като секса: по-добре да се преживее, отколкото да се пише за него.
Стивън Кинг
Има само три начина за справяне със секса. Той може да бъде удовлетворен; може да бъде репресиран; или може да бъде сублимиран. Последното в историята често е идеал и често е успех, но винаги е нестабилност.
Теодор Стърджън
Вярвам в това, че сексът е една от най-прекрасните удивителни неща, които може да се купи с пари.
Том Кланси
Синът ми следва модата откакто беше пънк. С него сме съгласни, че модата е свързана със секса.
Вивиан Уестууд
Спомням си първия път, когато правих секс - запазих касовата бележка.
Граучо Маркс
Парите са като секса: ако ги няма, не говориш за нищо друго; ако ги има - говориш за всичко, само не и за тях.
Джеймс Болдуин
Никой не ми обясни какво представлява сексът. Научих за това от графитите.
Джон Ленън
Как се съхранява страстта? Иди у дома, загаси светлината и се заеми се със секс. Гаранцията е 100%.
Кристина Агилера
Сексът с любов е най-прекрасното нещо в живота. Но сексът без любов също не е за изхвърляне.
Мей Уест
Това, което смехът е за детството, е сексът е за юношеството.
Марта Бек
Понякога е трудно дори биолозите да си спомнят, че сексът е просто генетично съвместно начинание.
Мат Ридли
Предишна
1
2
3
(Текуща)
4
Следваща