Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Твен
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кариера"
Всяка книга е цитат; всяка къща е цитат от всички гори, мини и кариери; и всеки човек е цитат от всичките си предци.
Ралф Уолдо Емерсън
Изпуснал съм над 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях.
Майкъл Джордан
Кариера е твърде помпозна дума. Това е работа и аз винаги съм се чувствала превилегирована за това, че на мен още ми плащат за това, което обичам да правя.
Барбара Стануик
Въпреки че тогава не бях наясно с това, опитът да израсна по време на Голямата депресия трябваше да окаже дълбоко влияние върху интелектуалната ми и професионална кариера.
Лорънс Клайн
Има много начини да направиш кариера, но най-сигурният от тях е да се родиш в подходящо семейство.
Доналд Тръмп
Ти не можеш да дефилираш до края на живота си, понеже е важно това, с което разнообразяваш своята кариера.
Тайра Бенкс
По протежението на цялата ми кариера, аз убивах персонажи; дали е възможно аз да съм само кръвожадно копеле, не знам, но когато мой персонаж е в опасност, аз искам да се боя обръщайки страницата, а за това е нужно да показвам в самото начало, че играя сериозно.
Джордж Р. Р. Мартин
Доброто възпитание има и своите минуси, особено когато става дума за кариера в театралния свят.
Марлене Дитрих
Искам да чуя за мъж, който търси съвет как да съчета брака с кариерата.
Глория Стейнем
Иронично е, че когато бях на 32, вероятно в най-великият момент в кариерата ми, с "Кръстникът", който имаше такъв огромен успех - аз дори не бях наясно с него, тъй като бях отново някъде другаде, спазвайки краен срок.
Франсис Форд Копола
Защо мислите, че на 67 години ще започна кариера като диктатор?
Шарл дьо Гол
Без смелост един изключителен командир е немислим... Смятаме, че това е първото условие за пълководската кариера.
Карл фон Клаузевиц
Когато мисля за кариерата си, моите успехи са изградени върху учене от провалите.
Сатя Надела
Жените са по-умни от мъжете. Мъжът мисли за бъдещата си кариера, а жената - за децата, което означава, в коя страна ще живеят, какво ще се случи с тази страна.
Станислав Говорухин
Дори сега мога да кажа, че бих искал да завърша кариерата си тук и след това да остана в играта.
Стивън Джерард
Всички като че ли се справяха добре, освен мен и моята кариера. А акцентът ми не ми помагаше.
Деси Арнас
Но това, което истински конските момичета откриват в крайна сметка, е, че гаджета, съпрузи, деца и кариера са заместителите на конете.
Джейн Смайли
Не съм решил да стана офицер, за да започна военна кариера. Все още исках да бъда агроном и да работя в някое отдалечено кътче на Русия след войната. Не можех да предположа, че страната ми ще се промени, а аз ще го направя.
Александър Василевски
Свързвам моята филмова кариера повече с това да бъда нещастен и изплашен, да бъда постоянно на прицел, отколкото с нещо приятно.
Франсис Форд Копола
Имах добра политическа кариера, а сега имам добра бизнес кариера. Не съм постигнал най-големите успехи, но се справям много добре.
Дан Куейл
Кариерата на писател е сравнима с тази на жена с леко поведение. Пишете първо за удоволствие, по-късно за удоволствие на другите и накрая за пари.
Марсел Ашар
След заснемането аз исках да приключа с актьорската кариера. Бях на такъв етап от живота си, когато бях получила всичко, което ми е нужно за щастието, но се чувствах опустошена. Като актриса тогава бях дала всичко, което мога да предложа.
Анджелина Джоли
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща