Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Твен
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Случаен цитат
Цитати на тема "Подарък"
Живей живота, когато го имаш. Животът е прекрасен подарък - в него няма нищо малко.
Флорънс Найтингейл
Животът е скъпоценен. Осъзнайте, че всеки един ден е подарък!
Мерил Стрийп
Приятелят - подарък за самият теб.
Робърт Луис Стивънсън
Най-големият подарък, който Оксфорд дава на синовете си, наистина вярвам, е добродушното неуважение към ученето и от това неуважение може да извира любовта.
Робъртсън Дейвис
Не искам скъпи подаръци и не искам никой да ме купува. Имам всичко, което искам. Искам просто някой, който да е до мен и да ме кара да се чувствам в безопасност.
Даяна Спенсър, лейди (принцеса на Уелс)
Подаръците се правят от душата на този, който ги дарява, и не зависят от заслугите на този, който ги приема.
Карлос Руис Сафон
Който иска да бъде свободен, трябва сам да се освободи. Свободата не е приказен подарък, който пада в скута на човек. Какво е свобода? Това е да имаш волята да бъдеш отговорен за самия себе си.
Макс Щирнер
След време ще сме в състояние да дадем на Южна Африка най-големия възможен подарък - едно по-човешко лице.
Стив Бико
Времето е драгоценен подарък, даден на нас, за да станем по-умни, по-добри, зрели и съвършени.
Томас Ман
Интуитивният ум е свещен дар, рационалният ум е верен слуга. Ние сме създали общество, което почита слугата и е забравило подаръка.
Алберт Айнщайн
Най-желаният подарък не са диаманти, не са рози и не е шоколад. Главното е внимание.
Рик Уорън
Децата бяха предназначени да бъдат подаръци. Физическото проявление на любовта между мъж и жена. И за тази любов може да се носи всякакъв вид жертва.
Стивън Ериксън
Прошката е подарък, който си дариш.
Сюзан Самърс
Подаръците, както и добрите съвети, доставят радост на даващия.
Едуард Ерио
Любовта - преди всичко да принасяне подарък на себе си.
Жан Ануи
Правете подаръци малко по-скъпи, отколкото можете да си позволите.
Андре Мороа
Днес много от критиците получават самолетни билети, хотелско настаняване, чанти, красиви фотографии, подаръци и други разходи, платени от дистрибуторите, а след това се очаква да напишат сериозни статии за филма.
Вим Вендерс
Добрата книга е подарък, завещан от автора на човешкият род.
Джоузеф Адисън
Понякога не ни се предоставя втори шанс и е по-добре да приемаме подаръците, които светът ни прави.
Паулу Коелю
Бях подарък за Коледа, който беше доставен неразопакован.
Род Сърлинг
Любовта е най-големият подарък който Бог ни дава. Тя е безплатна.
Тараджи Хенсън
Ако обичаш някого, най-големият подарък, който можеш да му направиш, е твоето присъствие.
Тик Нят Хан
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща