Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Сократ
Аристотел
Конфуций
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хумор" - страница 2
Хумор - това е спасителният пояс на вълните на живота.
Джон Лъбък
Подобно на добре дошъл летен дъжд, хуморът може внезапно да прочисти и охлади земята, въздуха и вас.
Лангстън Хюз
Хуморът е просто трагедия, стояща в твоята глава със смъкнати панталони.
Ървин Коб
Когато продавате на човека книга, вие не му продавата 300 грама хартия, мастило и лепило - вие му продавате съвършено нов живот. Любов, и дружба, и хумор, и кораби в морето през нощта - небето и земята в една книга, истинска книга.
Кристофър Морли
В днешно време не можете да бъдете особено ефективна политическа фигура, ако не демонстрирате чувство за хумор. Хората харесват това.
Робърт Орбън
Хуморът е най-честната от емоциите. Аплодисментите за някоя реч може да са неискрени, но ако хуморът не се хареса, публиката няма да се преструва.
Робърт Орбън
Хуморът е първото, което се губи при превода.
Вирджиния Улф
Ако хората имаха повече чувство за хумор, бихме живели в съвсем друг свят.
Уди Алън
Повече от всичко човек се обижда, ако поставят под съмнение чувството му за хумор или правото му да бъде нещастен.
Синклер Луис
Подсъзнанието ни няма чувство за хумор, не се шегува и не може да направи разликата между реалността и въображаемата мисъл или образ. Това, за което непрекъснато мислим, в крайна сметка ще се прояви в живота ни.
Робърт Колиър
Въпреки всичко това, което виждате, въпреки дъжда и болката, продължавайте да има чувство за хумор. Вие трябва да бъдете в състояние да се усмихвате въпреки всичките глупости.
Тупак Шакур
Хумор - това е чувство за дистанция.
Бертолт Брехт
Да, аз не само умея сама да се смее себе си, но и обичам да разказвам, кога и как съм изглеждала абсурдно и смешно! Човек, умееш и обичаш понякога да се надсмее на себе си е приятен човек, такъв който не страда от раздуто самолюбие и има чувство за хумор. Това е достойно качество.
Бритни Спиърс
Хуморът винаги е бил механизъм на самозащита за мен.
Брук Шийлдс
Хуморът е сериозно нещо. Обичам да го мисля като за един от най-големите ни най-ранни природни ресурси, който трябва да бъде запазен на всяка цена.
Джеймс Търбър
Винаги ме е изненадвало колко малко внимание философите обръщат на хумора, тъй като това е по-значим процес на ума, отколкото разумът. Разумът може само да подреди възприятията, но процесът на хумор участва в промяната им.
Едуард де Боно
Не се бойте да порастнете: във всяка възраст си има своя прелест. Отминалите години не са само трудности и загуби, а преди всичко опит, мъдрост, чувство за хумор, спокоен и трезв поглед на всичко произтекло в живота.
Катрин Деньов
Никой не е казал, че си длъжен да се усмихваш, но чувството за хумор може да ти помогне да пренебрегнеш непривлекателното, да изтърпиш неприятното, да се справиш с неочакваното и да се усмихваш през целия ден.
Ан Ландърс
Моите истории са много мрачни, така че мисля, че имам нужда от комичната съставка. Освен това животът има толкова много хумор.
Мануел Пуиг
Не мисля, че хуморът е наложен на моята вселена; това е част от нея.
Мануел Пуиг
Много е трудно да се пише хумор.
Марк Странд
Ценя хумора, добротата и способността да разкажа добра история много повече от парите, статуса или вида кола, която някой кара.
Ребека Уелс
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща