Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Твен
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Случаен цитат
Цитати на тема "Стил" - страница 2
Мисля че британските момичета имат много еклектичен и уникален стил.
Никол Ричи
Това, което обикновено се нарича филми в американски стил, всъщност са студийни продукции.
Вим Вендерс
Моята особеност е, че нямам определен стил на инвестиране или по-точно се опитвам да променя стила си, за да отговаря на условията.
Джордж Сорос
Безпокоя се не от сензациите и новото, а от съвършенството на моят стил.
Ив Сен Лоран
Много пъти се изразявах в странен стил, който не ми даде нищо добро. Основното е да имате свой собствен стил - и те ще ви имитират.
Мадона
Моят стил е да карам нещата да траят вечно. Когато имате ограничен бюджет, може да е обезсърчително да похарчите 300 долара за чифт ботуши или палто. Но такива основи са градивните елементи, от които се изработва вашият външен вид.
Нина Гарсия
Десните медии и политиците търсят всяка възможност да бъдат критични към репортерите, които са тук. Някои репортери правят преценки, но това не е моят стил. Представям и двете страни и докладвам какво виждам със собствените си очи.
Питър Арнет
Основен признак на присъствието на стил - да бъдеш този, който си.
Сонам Капур
По-добре е да бъда известна като икона от стил, от колкото да бъда известна за сметна на моите родители.
Сонам Капур
За момента снегът е доста мокър и мек. Ако беше трудно или ледено, щеше да е перфектно спускане за моя стил, защото можех да се боря още по-здраво.
Херман Майер
Може би "само една малка глобална променлива" не е твърде неуправляема, но този стил води до безполезен код, освен за оригиналния програмист.
Бярне Строуструп
Самата същност на архитектурата се състои в разнообразие и развитие, напомнящо на естествения органичен живот. Това е единственият истински стил в архитектурата.
Алвар Аалто
Правителствата и стиловете си идват и си отиват, а "Джейн Еър" остава.
Джаспър Форд
Правя малко медитация в стил йога. Отпускането и дишането дори само една минута на ден прави голяма промяна.
Долф Лундгрен
Моят стил е много вдъхновен от двамата ми родители, така че всички имаме еднакъв вкус.
Зоуи Кравиц
Стил - това е декора на личността.
Ирина Хакамада
Шанел не е мода, Шанел е стил.
Коко Габриел Шанел
Очевидно комедийните стилове се променят.
Лари Дейвид
Приятелите му го питали: "Защо си окачил тук тази грозотия?", а Бул им отвръщал: "Харесвам я тъкмо защото е грозна." Целият му живот вървеше в тоя стил.
Джак Керуак
Ако нямаш понятие от блус, няма смисъл да се захващаш с китарата и да свириш рок или какъвто и да е друг популярен музикален стил.
Кийт Ричардс
Литературният стил е продукт на тоталната физиология.
Реми дьо Гурмон
Когато подстригах косата си, целия звук се промени, стилът ми се промени.
Риана
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
Следваща