Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Твен
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Баланс"
Обадих се на Новия свят, за да коригирам баланса на Стария.
Джордж Канинг
Красотата е само до дълбочината на кожата. Мисля, че е много важно да се намери баланс, между ума, тялото и духа.
Дженифър Лопес
Цивилизованият човек е този, който на сериозен въпрос дава сериозен отговор. Цивилизацията сама по себе си е някакъв трезв баланс на ценности.
Езра Паунд
Разрушаващата вълна и мускулът, докато се свива, се подчиняват на същия закон. Деликатната линия събира общата сила на тялото в смел баланс. Дали душата ми ще срещне толкова тежка крива, пътуваща по пътя си към форма?
Даг Хамаршелд
Човек поддържа баланса, уравновесеността и чувството си за сигурност само докато се движи напред.
Максуел Малц
Въпреки това остава въпросът: как да постигнем баланса между свободата на словото и взаимното уважение в този объркан свят, благословен и прокълнат с незабавна комуникация? Не бива да се борим на огъня с огън, на заплахите със заплахи.
Тимоти Гартън Аш
Най-общият закон в природата е справедливостта - принципът на баланс и симетрия, който ръководи растежа на формите по линиите на най-голяма структурна ефективност.
Хърбърт Рийд
Почти във всяка страна има елементи на мнение, които биха приветствали подобен извод, защото искат да се върнат в политиката на баланса на силите, неограниченото и нерегулирано въоръжение, международната анархия и подготовката за война.
Артър Хендерсън
Хората нарушават крехкия баланс, който са установили техните собствени човешки предци.
Джоан Д. Виндж
Отпускането ни помага да живеем в по-спокойно състояние на ума и помага да възстановим баланса си. Позволява на другите да бъдат отговорни за себе си, а ние да свалим ръцете си от ситуации, които не ни принадлежат. Това ни освобождава от ненужния стрес.
Мелъди Бийти
Сърцето е в баланс само на ръба на бръснача.
Пиер Рьоверди
Какъв смисъл има светът? Къде беше Бог, Кървавият глупак? Нямаше ли представа за справедливо и несправедливо? Не можа ли Той да прочете обикновен баланс? Той щеше да бъде уволнен отдавна, ако управляваше корпорация, нещата, които той позволи да се случат...
Рохинтън Мистри
Естествено, бизнесът и удоволствието могат лесно да се комбинират, но трябва да съществува определен баланс, а последното не трябва да преобладава над първото.
Фредрик Байер
Никаква промяна в баланса на политическите партии не може да промени общата решимост, че никоя класа не бива да се изключва от участието и споделянето на отговорност за държавата.
Густав Щреземан
Бракът не е ритуал или край. Това е дълъг, сложен, интимен танц заедно и нищо не е по-важно от собственото ви чувство за баланс и избора на партньор.
Ейми Блум
Родителството е най-трудното нещо, което съм правила. Опитах се да намеря баланса между строгия, традиционен китайски начин на възпитание, който според мен може да бъде твърде суров, и това, което виждам като тенденция на Запад да бъде прекалено разрешителен и снизходителен. Ако можех да направя всичко отново, бих го направил, с някои корекции.
Ейми Чуа
Американците трябва да спрат да ни обиждат, няма да бъда съучастник в обезлюдяването на земята. Не зависи от американците да ни казват как да организираме нашата земеделска политика и баланса на нашето общество. Тяхната нагласа е да се отнасят към ЕК, сякаш е чума, и след това да насърчават останалия свят да се присъедини.
Жак Делор
Социалният и човешкият баланс на нашите общества зависи от света на земеделието.
Жак Делор
Симптомът на любовта е нарушението на баланса на химични вещества вътре в нас. Трябва да има нещо в любовта, ако дори вашите химикали реагират на това.
Анди Уорхол
Дипломацията е като доброто счетоводство. Той не ти вярва, ти не му вярваш - това означава, че балансът е в идеален ред.
Уил Роджърс
Тъжен съм, когато си мисля, че съм показал само, как бойните изкуства причиняват на хората болка. Но не е изчезнал шанса да докажа, че най-главното не е боят. Това е познанието на хармонията на Ин и Ян, баланса между черно и бяло. Само познавайки хармонията, ти ще станеш велик.
Джет Ли
Изкуството на война е да се поддържа баланс между ужаса да бъдеш човек и чудото да си човек.
Карлос Кастанеда
Предишна
1
(Текуща)
2
3
4
Следваща