Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Твен
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Тийнейджър"
По времето, когато бях тийнейджър, вече знаех, че искам да стана художник. Бях роден чертожник и харесвах всички форми на изкуството, така че просто знаех, че това искам да направя.
Франк Фразета
Като тийнейджър в гимназията се чувствах като аутсайдер.
Шон Ашмор
В днешно време на всички им е трудно. Тийнейджърите живеят в свят, тероризиран от екстремисти; възрастните живеят в свят, тероризиран от тийнейджъри.
Робърт Орбън
Проблемът е, че всички се отнасят към тийнейджърите като към глупави.
Джони Деп
Е, винаги казвам, че двете неща, в които бях най-пагубен в живота си, като тийнейджър и съпруга, бяха двете неща, за които наистина натрупах пари, когато пишех пухкави списания.
Ан Патчет
Родители: Ако срещнете тийнейджъри, които казват, че са харесали този филм, не им позволявайте да се срещат с вашите деца.
Роджър Ебърт
Тийнейджърите могат да бъдат идиотски и глупави, но тийнейджърите също моделират поведението си от сигналите, които получават от възрастните.
Джон Скалзи
Това, което тийнейджърите искат най-много, са социалните награди, особено уважението на техните връстници.
Алисън Гопник
Иска ми се Америка да спре да съди и критикува тийнейджърите и вместо това да се опита да разбере битките, които трябва да водят всеки ден.
Лори Халсе Андерсен
Изобретяването на тийнейджъра беше грешка. След като идентифицирате период от живота, в който хората могат да останат до късно, но не им се налага да плащат данъци - естествено, никой не иска да живее по друг начин.
Джудит Мартин
Местни тийнейджъри, убити в автомобилна катастрофа, е легенда от предградията, сюжетна линия.
Стюарт О'Нан
Компютрите са склонни да ни разделят един от друг - мама е на лаптопа, татко е на iPad, тийнейджърите са във Фейсбук, малките деца са на DS и т.н.
Том Ходжкинсън
Фокусът ми беше някак върху тийнейджърите, знаете ли, и мисля, че в момента имаме огромна криза в Америка, сред нашите тийнейджъри.
Шон Кови
Средният тийнейджър днес прекарва около 35 часа седмично пред някакъв екран: iPod, филм, телевизия, видео. И много от тях са добри, но много от тях не са. И така, мисля, че имате тези пет часа на ден медии, които влизат в главата на вашето дете, което създава много хаос там.
Шон Кови
Харесвам идеята за сдържана емоция, защото съм израснал през по-голямата част от живота си, чувствайки се по този начин. Като тийнейджър хората винаги казваха, че не съм изразителен и винаги правеха грешката да мислят, че не чувствам нищо, защото не реагирам на нещата.
Шон Тан
Исках да превърна присъствието в отсъствие. Бях много разочарован, че черните британски жени не се виждат в литературата. Съкратих го до 12 знака - исках да обхващат от тийнейджър до някой на 90 години и да виждам траекторията им от раждането, макар и не линейна. Има много начини, по които другостта може да бъде интерпретирана в романа - жените са други по толкова много начини, а понякога и една от друга. Исках да бъде идентифициран и като роман за жените.
Бернардин Еваристо
Бях много разстроен, самотен и антисоциален тийнейджър. Чувствах отчуждение и скука.
Брайън Молко
Работата с младите нарушители е, че изглежда никой не го е грижа за тях. Повечето хора не харесват подрастващите - дори добрите могат да бъдат хитри и неприятни. Комбинирайте антипатията, която изпитваме към обикновения тийнейджър, със страха, вдъхновен от младежкото насилие, и имате население, с което никой не иска да се справи.
Айлет Уолдман
Все още не съм срещал горчив тийнейджър. Горчивината, ревността и неприятностите, мисля, са най-непривлекателните качества у човека и за съжаление изглежда идват с възрастта.
Джейн Голдман
Когато си тийнейджър и си влюбен, това е очевидно за всички, освен теб и човека, в когото си влюбен.
Джон Скалзи
Това, на което тийнейджърите са готови да се смеят, е нещастието на други хора.
Джордан Пийл
Когато бях тийнейджър, баща ми оказваше голям натиск върху мен, за да постигна успех и наистина бих се преборил с неща като загуба на състезания по бойни изкуства.
Долф Лундгрен
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща