Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Зала"
Причината, поради която мързелът рядко се налага като начин на живот, се свежда до една проста причина: парите. От активен начин на живот могат да се направят богатства. Фитнес залите начисляват такси. Но никой няма да прави пари от сън. Безплатен е.
Том Ходжкинсън
Физкултурата удължава живота с пет години, но тези пет години е нужно да се прекарат в спортната зала.
Михаил Жванецки
Истинският акт на брака се случва в сърцето, а не в балната зала или църквата или синагогата. Това е избор, който правите - не само в деня на вашата сватба, но отново и отново - и този избор се отразява в начина, по който се отнасяте към съпруга или съпругата си.
Барбара де Анджелис
Фитнес залата трябва да е незаконна. Това е унизително.
Лори Халсе Андерсен
Правосъдието няма нищо общо с това, което става в съдебната зала; правосъдието е това, което излиза от съдебната зала.
Кларънс Дароу
Наслаждавам се на съдебната зала като на друг вид сцена, но не толкова забавна като Бродуей.
Мей Уест
Съпротивлението, с което се бориш в залата, и съпротивата, която преодоляваш в живота, са единствените, които могат да изградят силен характер.
Арнолд Шварценегер
Адвокатите са великолепни актьори. Само си представете всеки ден трябва да играят. Обаче голяма разлика между съдебната зала и снимачната площадка няма.
Моника Белучи
Винаги съм усещал тази стена - между това, което виждам на сцената, и това, което се случва вътре в мен. 3D форматът се превърна в истинско откритие за мен: премахва границата между залата и сцената, залата и екрана.
Вим Вендерс
Светът не е зала за безделници, а голяма работилница и човек не е торба за смилане на храна и празен живот, а преди всичко творец и създател.
П. А. Сорокин
Един ден посетих един човек, който е направил богатство като брокер. Той седеше в офиса си с компютъра си. Наемам хора от тук и сключвам сделки от тази стая, каза ми той. След това ме заведе в търговската зала. Никой не говореше с никой друг, мястото беше тихо като гробница, всички седяха там и гледаха своите терминали - страхотна дума, терминал. Казвам ви, това ме плаши.
Стъдс Търкъл
Мразя истории, в които човек има професия и никога не го виждате да работи, като всички онези прекрасни филми на Кари Грант, където той е хирург и никога не го виждате в операционната зала.
Том Улф
Бих искал да предложа бавно колоездене. Пътуване с колело. С един удар премахвате необходимостта и абсурдната цена на обществения транспорт. Колоезденето е почти напълно безплатно. Вече няма нужда от фитнес залата, тъй като ставате във форма с колоездене. И можете да вървите със собственото си темпо.
Том Ходжкинсън
Защо трябва да изграждаме много големи пространства, когато те не са необходими? Можем да проектираме зали, простиращи се на няколко километра и покриващи цял град, но трябва да попитаме, какво всъщност прави той? От какво наистина се нуждае обществото?
Фрай Ото
Възможно ли е да се каже с увереност, че публиката в залата няма нищо общо със събитията на сцената?
Юкио Мишима
Медитацията е като фитнес зала, в която развивате мощните умствени мускули на спокойствие и проницателност.
Аджан Брам
Волтер не е нито първият, нито последният, превърнал затвора в зала на славата. Затворът ограничава само тялото, но дали ще се отрази на ума, зависи само от ума.
Кларънс Дароу
Агресорът трябва да знае: възмездието е неизбежно, той така или иначе ще бъде унищожен. И ние като жертва на агресия, ние като мъченици ще отидем в рая, а те просто ще умрат. Защото дори няма да имат време да се покаят (смях в залата).
Владимир Путин
Шампионите не са в спортните зали. Шампионът ражда това, което е вътре в човека - желания, мечти, цели.
Мохамед Али
Брилянтните лектори не трябва да се губят в лекционните зали: те трябва да се появяват по телевизията. Нуждаем се от черни пазарни университети, в които хората просто си помагат и които не пропускат бедните.
Тиодор Зелдин
Любовта трябва да бъде романтична. В противен случай е по-добре да ходиш в спортната зала.
Ъруин Шоу
Отлично шоу. Нито един сух стол в залата!
Кийт Ричардс
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща