Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Аврелий
Марк Твен
Оскар Уайлд
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бира"
Аз не пия мляко. Млякото е за бебетата, а когато порастеш, трябва да пиеш бира.
Арнолд Шварценегер
Несъмнено, най-великото изобретение в историята на човечеството е била бирата. Разбира се, и колелото е било велико изобретение, но колелото не толкова добро питие за пицата.
Дейв Бари
Добрите мъже пият добра бира.
Хънтър Томпсън
Никога не вземайте екстази, бира, бакарди, трева, бисмол, виварин, тагамент и валиум в един ден. Нощта ще е ви е трудно да заспите.
Еминем
Някои хора искаха шампанско и чер хайвер, когато им се полагаше само бира и хот-дог.
Дуайт Айзенхауер
Когато една чаша стои на масата тук, хората не се чудят дали е наполовина пълна или наполовина празна. Те просто се надяват да е добра бира.
Шърман Алекси
От бирата те стават мързеливи, глупави и безсилни.
Ото фон Бисмарк
Забелязала съм, че ако не ям хляб захар, тлъсто месо, не пия бира с риба - лицето ми става по-малко, но по-тъжно.
Фаина Раневска
Моята пияна от бира душа е по-тъжна от всички мъртви коледни елхи по света.
Чарлз Буковски
Книгите и бирата са най-добрата и най-лошата защита.
Шърман Алекси
Обичам да пиша песни. Обичам, когато съм в обкръжението на истински приятели. Обичам да пътешествам. Обичам да свиря на китара. Освен това, обичам безплатната бира.
Киану Рийвс
В рая няма бира, затова ние я пием на тази грешна земя.
Леми Килмистър
Да не би руският шоколад да е по-лош от вносния? А бирата? За водката не говоря.
Борис Елцин
Всеки трябва да вярва в нещо. Вярвам, че ще пия още една бира.
Граучо Маркс
Това, което за един представлява драма и даже трагедия, за друг е просто хумор, особено между четвъртата и седмата бира.
Дейв Бари
Разбито сърце, твърде много студена бира, океански вълни и желаещ мъж никога не са били добра комбинация, независимо какво казват кънтри песните.
Пати Калахан Хенри
Наистина е трудно да се работи с деца и бебета, защото те не са субекти, които си сътрудничат: те не са социализирани в идеята, че трябва весело и съвместно да ви дават информация. Те не са като студенти, които можете да подкупите с бира или кредит за курс.
Пол Блум
Във вашия бюджет няма нищо за радост. Без книги, без цветя, без музика, нито дори студена бира. И няма нищо в бюджета ви, което да подарите на някой друг. Ние не помагаме на хора, които нямат по-добри ценности от вас.
Робърт Фулам
Обикновено има нужда от една бира, за да пусна мотора.
Норман Мейлър
Не продавам бензин, нито краставици, нито бира, нито сланина - нищо. Ето един търговски въпрос. Те трябва да се примирят един с друг. Но цената, разбира се, трябва да е пазарна. Това е очевидно.
Владимир Путин
Към бирата изпитвам уважение.
Ръсел Кроу
- Ами ти от бързане забравил си да заплатиш бирата си, бай Ганю. - Аз я платих. - Имал си бол пари - платил си я."
Алеко Константинов
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща