Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Твен
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Татко"
Бих искал да бъда татко. Надявам се да се радвам на това. Това е страхът на всеки човек и все пак най-важната му работа.
Мат Деймън
Когато сте дете, най-важното е да можете да живеете комфортно. Искате да сте сигурни, че луната изгрява през нощта, а слънцето изгрява сутрин и татко се прибира от работа.
Кийгън-Майкъл Кий
О, това е камъче... Но наистина е хубаво камъче, татко, благодаря.
Анджи Сейдж
Да се научиш да бъдеш актьор е невъзможно. Това или ти е дадено или не. Да отидеш като дънер при татко Карло и да очакваш, от теб да направи Буратино, - така става само в приказките.
Михаил Боярски
Гледах Италия '90 с майка ми, татко и брат ми, знаете ли, скачаха из къщата, когато бяха дузпите... Би било страхотно да бъда част от това, да имам такова въздействие.
Стивън Джерард
Бих лежала будни нощи и плачех много мислейки, татко ще се прибере ли вкъщи? Ще отиде ли отново в затвора? Ще убие ли?
Виктория Готи
Научаваш колкото от провала, толкова и от успеха, винаги казва татко. Въпреки че никой не ти се възхищава за това.
Карън Джой Фаулър
Компютрите са склонни да ни разделят един от друг - мама е на лаптопа, татко е на iPad, тийнейджърите са във Фейсбук, малките деца са на DS и т.н.
Том Ходжкинсън
Много мъже са уверени, че излизането с деца не е мъжка работа. Но какво пречи да бъде нежен татко и истински мъж едновременно?
Бенджамин Спок
Любов - но не и брак. Брак означава легло с четири стойки и татко и майка между единадесет и дванадесет. Любовта е стремеж: прозрачност, цвят, светлина, усещане за нереалното. Но съпруга - вие знаете всичко за нея - кой беше баща й, коя беше майка й, какво мисли за вас и нейното мнение за съседите по пътя. Къде тогава е мечтата?
Джордж Мур
Всяко дете трябва да каже: "Искам това, което имат мама и татко".
Джош Макдауел
Умирам да бъда велик татко някой ден, без значение кога ще дойде този ден.
Дрейк
Не забравяйте Деня на майката! Или както го наричат в Бевърли Хилс - Деня на третата жена на татко.
Джей Лено
Помня как баща ми ме дръпна на страна и каза: "Сине, всички обичат клоуните, но никой не им плаща." Аз често искам да му се обадя и да му кажа "Помниш ли, татко, какво ми казваше? Така е, клоуните плащат!"
Мел Гибсън
Само техните жени знаят, какво е да живееш с победителите. Мама често плачеше, когато татко се прибра. Победителите се връщат към нормалният живот с години.
Светлана Алексиевич
Татко: умалително прозвище, което децата дават на мъжа на своята майка.
Адриан Декурсел
Стигнах до мисълта, че присъствието на Доналд Тръмп в Белия дом би било прекрасно. Дори и да не е в състояние да постигне много. Сега татко ще построи стената, татко ще оправи търговията. Това ще се случи.
Майло Янопулос
Татко беше диагностициран с рак на белите дробове, когато бях момче. От този момент нататък той живееше в страх, че смъртта е точно зад ъгъла, и той започна да ме програмира да работя усилено и да нося някакви пари.
Марко Пиер Уайт
- Любовта те прави слаб, от силна любов всички мисли се объркват, точно като татко. Кому е нужно? Определено не обичам никого.
Мойра Янг
Прощавам на мама, че аз съм психопатка, прощавам на татко, че той е загубеняк. Как след това да не кажете, че аз не съм добър мъник?
Ники Сикс
Най-накрая разбрах, че без значение какво направих или кого намерих, аз - той - никой от нас - никога няма да мога да спечеля спомените, които тя имаше за татко, спомените, които я успокояваха, дори докато я натъжаваха, защото тя беше изградила свят от тях, в който знаеше как да оцелее, дори ако никой друг не можеше.
Никол Краус
Татко казва, че трябва да мислите открито и смело да опитвате нови неща.
Ребека Джеймс
Предишна
1
(Текуща)
2
3
Следваща