Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Твен
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Случаен цитат
Цитати на тема "Залог"
Добрите истории се движат от конфликти, напрежение и високи залози.
Уилям Ландей
Осъден престъпник, който има силни семейни връзки, залог в общността и образование, може да получи пробация, докато мъж, който има малко семейни връзки, малък дял в общността и малко образование, може да получи десетгодишна присъда за същото престъпление.
Джо Байдън
Знаете ли, няма нищо по-важно от образованието, защото никъде другаде залозите не са по-големи; нашето бъдеще зависи от качеството на образованието на децата ни днес.
Арнолд Шварценегер
Залог за добри отношения разбирайки моята любов е способността да се обсъждат проблеми.
Джесика Алба
Когато той спечели залога, аз казвам на Григс, че ще ми отнеме цял живот, за да спестя два трилиона долара, а той ми казва, че ми дава само седемдесет години.
Мелина Маркета
Както го виждам, ние всички сме свързани и споделяме залог в нашето колективно бъдеще. Всички сме част от една по-голяма картина. Силно насърчавам бизнесмените навсякъде по света да поемат лична отговорност, да останат свързани със собствената си интуиция и уникален потенциал, да работят упорито, да се справят с реалността, но не се отказват.
Шари Арисон
Децата са наши създания, които са залог за нашето безсмъртие. Всички други достижения в нашият живот не могат по никакъв начин да се сравнят с щастието да видим, как от нашите деца израстват достойни хора.
Бенджамин Спок
Ако се върнете и направите този залог, Бог ще излекува сърцето ви тази вечер.
Бени Хин
Знаеш ли, родителството е толкова лично. И всички се страхуваме, че не сме разбрали правилно. И има чувството, че залозите са толкова високи. От нас - какво ще стане, ако направим грешка?
Ейми Чуа
Важното е да продължите да играете, да играете срещу слаби противници и да играете за големи залози.
Уорън Бъфет
Добрият ябълков пай е залог за домашно щастие.
Джейн Остин
Колкото по-уверено правите залог върху човешката глупост, толкова повече шансове имате за успех.
Лион Фойхтвангер
Внимавай, може би си залог в чужда лотария!
Станислав Йежи Лец
Очакване на важни събития, флиртуване с перспективи и възможности - ето това е залог за най-интересното в живота...
А. С. А. Харисън
Засаждането на дървета винаги е утопично начинание, струва ми се, залог за бъдещето, на което сеятелят не очаква непременно да стане свидетел.
Майкъл Полан
Бракът по любов е единственият залог за щастие, в този случай, разбира се, когато и двете страни имат средства.
Мария Еджуърт
Какво има за губене във вярата? Ако греша и смъртта е краят, тогава какво загубих? Нищо. Ако Библията е вярна и аз не вярвам, когато умра, отивам в ада. Ти си математикът, кажи ми - не е ли залог, който си заслужава?
Махтоб Махмуди
Никакви предпазни мерки не могат да бъдат излишни в игра, където залогът е вашият живот.
Ник Кейв
Хората, които нямат емоционален залог в дадено решение, могат да видят какво трябва да се направи по-рано.
Андрю Гроув
Трябва да се преструвате, че сте на 100 процента сигурни. Трябва да предприемете действия; не можете да се колебаете или да хеджирате залозите си. Всичко по-малко ще осъди вашите усилия на неуспех.
Андрю Гроув
Хората правят също толкова грешки, когато залозите се увеличат, може би повече.
Ричард Талер
Ако нямате реален залог в новото, тогава просто оцеляването на старото - дори ако става въпрос за ефективност - не мисля, че е дългосрочна игра.
Сатя Надела
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща