Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Сократ
Аристотел
Конфуций
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Случаен цитат
Цитати на тема "Рок"
Наричат ме Боно и аз съм рок звезда.
Боно
Подозирам, че границата между рок звезда и психично болен човек е нищожно малка. На мен ми се харесва да съм изрод, защото е готино.
Брайън Молко
Не можете да ме арестувате. Аз съм рок звезда!
Сид Вишъс
Бях първият човек, който имаше пънк рок прическа.
Вивиан Уестууд
Рок - това е способноста да донесеш свобода по света, в разума на хора.
Тейлър Момсен
Имам много еклектичен вкус в музиката, но когато става въпрос за концерти, обичам да ходя на рок концерти.
Фран Дрешър
Много рок групи са наистина легенда в собствения си ум.
Дейвид Лий Рот
Хората ми казват, че аз не мога да се обличам, като фея. И аз обикновено казва, че аз съм в рок група, и мога да правя всичко, което искам!
Ейми Лий
На всеки пет минути има нова хит рок група или певец, но с кънтри музиката имате един хит и тези хора ви обичат завинаги.
Кени Роджърс
Знаех думите на 25 рок песни, затова ме взеха в групата. "Long Tall Sally" и "Tutti-Frutti" ме вкараха. Това беше моето прослушване.
Пол Маккартни
Не искам да бъда рок звезда. Не вярвам в рок звездите. Ако наистина изследвате какво се случва с това, да сте рок звезда, аз съм избегнал това наистина добре.
Тед Нюджънт
Всичко правим за вас: каквито песни пеете, такава ще бъде и нашата страна... Рок е не тогава, когато всичко е наред, а тогава, когато нещо е лош! За това трябва да се пее и говори.
Юрий Шевчук
Аз съм просто принцеса на рок сцената.
Ейми Лий
Всичко е отлично. Да всичко си има своя цена - рок звездите умират от свръхдоза, политиците ги хвърлят в затвора. Но от това, че мен ме поддържат голямо количество хора, аз изпитвам еуфория.
Алексей Навални
Рокът е антитеза на политиката. Рокът никога не ляга с политиката в едно легло. Защото, вместо това, да се мисли за политика, усилете по-силно Rolling Stones... или, в краен случай, мен!
Алис Купър
Ако нямаш понятие от блус, няма смисъл да се захващаш с китарата и да свириш рок или какъвто и да е друг популярен музикален стил.
Кийт Ричардс
Понякога оргазмът е по-добър от свиренето на рок пред публика. Понякога свиренето на рок пред публика е по-добро от оргазъм.
Мик Джагър
Не издържам на рок музика, особено сутрин!
Мик Джагър
Простота - ето това е ключът към всичко! Както в живота така и в рок музиката.
Ричи Блекмор
Рок звездите получават ключове от стаи, а аз визитки.
Томас Фрийдман
В широкия спектър на изкуствата рядко се припокриват два свята - литературният и този на рок музиката.
Уилям Бойд
Изказването за това, че рокът е мъртъв - пълна глупост.
Били Джо Армстронг
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща