Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Аврелий
Марк Твен
Оскар Уайлд
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Купчина"
Мисля, че се справих доста добре, имайки предвид, че започнах с нищо освен купчина бяла хартия.
Стив Мартин
Когато купчина чаши се точи на ръба на масата и предупреждавате, че те ще се сринат на земята, в Южна Африка сте обвинени, когато това се случи.
Дезмънд Туту
Какво е човек? Мизерна малка купчина тайни.
Андре Малро
Спях с книгите си, натрупани на купчини в леглото ми, и понякога те бяха единственото нещо, което ме стопляше и винаги единственото нещо, което ме поддържаше жив. Книгите са най-добрата и най-лошата защита.
Шърман Алекси
Неприятно е да откриете, че това, което сте мислили за морални скрупули, внезапно изглежда не е толкова важно в лицето на купчина пари.
Джон Варли
Ти, разбира се, искаш да знаеш истината. Да събера две и две. Но две и две не винаги е равно на истина. Две и две може да се равнява на един глас зад прозореца. Две и две може да се равнява на вятъра. Живата птица на е купчина номерирани костички.
Маргарет Атууд
Непознатите, които говорят над купчини книги, не остават непознати за дълго.
Матю Пърл
Любовта е голямата награда и купчината боклук. Любовта е духовен корен и единственото нещо, което прави живота си струва да се живее. Любовта е малък вкус на винаги и голяма хапка на нищо. А любовта е всичко между тези крайности.
Робърт Фулам
За мен политиката е купчина трикове.
Трейси Морган
Ако решите просто да се оставите по течението, ще се озовете там, където тече течението, което обикновено е надолу, което често води до голяма купчина утайка и живот пълен с нещастие. В крайна сметка ще направите това, което правят всички останали.
Шон Кови
Без нас този свят ще е само купчина боклуци.
Брет Ийстън Елис
Да обичаш - това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.
Уилям Шекспир
Всеки роман разказва някаква история, но животът не е история, а по-скоро е безформена купчина случки.
Дорис Лесинг
Хората, които живеят вътре в купчини за боклук - това не бива да се случва.
Абхиджит Банерджи
Този не е просто стар кон. В очите му има благородство, царствено спокойствие в него. Не олицетворява ли той всичко, което мъжете се опитват да бъдат и никога не могат да бъдат? Казвам ти, приятелю, има божественост в коня и особено в такъв кон. Бог го разбра точно в деня, когато ги създаде. И да намеря кон като този в средата на тази мръсна мерзост на войната, за мен е като да намеря пеперуда на купчина тор. Ние не принадлежим към същата вселена като създание като това.
Майкъл Морпурго
Избягвайте да наемете нещастни хора - хвърлете половината от купчината автобиографии в кошчето, без да ги четете.
Рики Джървейс
Без движение човекът се превръща в грозна купчина сива плът, защото никой няма способността да се поддържа жив ума си.
Сибиле Берг
Вътре в палатката, от купчина изхвърлени торби, като ръката на Господарката на езерото, стърчеше човешки крак, който се виждаше до коляното. Очевидно не е достатъчно Ескалибур.
Стюарт Макбрайд
Аз съм много методичен писател. Преди компютрите използвах купчини хартия и купища индексни карти.
Франк Перети
Не можете да очаквате мъж в купчина тор да мирише сладко.
Аравинд Адига
Не удряйте по купчина пресни лайна в горещ ден.
Хари С. Труман
Историите от детството оставят незаличимо впечатление и техният автор винаги има ниша в храма на паметта, от която образът никога не бива изхвърлен, за да бъде захвърлен на купчината боклук с неща, които са надраснали и надживели.
Хауърд Пайл
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща