Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Сократ
Аристотел
Конфуций
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Минимум"
Искам да се дава минимум информация с максимум любезност.
Жаклин Кенеди Онасис
Бизнесът е най-увлекателната игра, в която максимум хазарт се съчетава с минимум правила.
Бил Гейтс
Интелектуалецът е викан на тепиха... Не криете ли нещо? Вие говорите език, който е подозрителен. Не говориш като останалите от нас, като човекът от улицата, а по-скоро като чужденец, на когото мястото не е тук. Трябва да ви намалим до минимум, да разкрием триковете ви, да ви прочистим.
Херберт Маркузе
Амбицията ми винаги е била да се намали подпорите на сградата до минимум. Колкото повече намаляваме носещите конструкции, толкова по-дръзка и важна е архитектурата. Това е работата на живота ми.
Оскар Нимайер
Нищо не се случва в света, чийто смисъл не е някакъв максимум или минимум.
Леонард Ойлер
Правилна дозировка на афоризми: минимум думи, максимум смисъл.
Марк Твен
Не съм от тези хора, които имат нужда от удовлетворение – минимум 10 филма на година.
Маколи Кълкин
Мнението е като минимум факти съчетано с максимум предразсъдъци и емоции.
Хърбърт Прокноу
Най-добрите оценки са, че са необходими минимум петдесет хиляди години, за да се появи адаптация в човешкия геном. Това се нарича еволюционно изоставане... Нашите предци ловци-събирачи са имали съвсем различен начин на живот...
Даниел Левитин
Но по отношение на това как хората живеят заедно, как свеждаме до минимум перспективите за конфликт и увеличаваме максимално перспективите за мир, мястото на религията в нашето общество днес е от съществено значение.
Тони Блеър
Достоевски има цяла книга, посветена на преживяванията на един млад студент обладан от мисълта за убийството на една старица-лихварка. А днес по телевизията всеки ден виждаме гибелта минимум на петдесет човека, и също можете да видите всички тези петдесет смъртни случаи до вас на улицата. След като смъртта се е превърнала в тъмен обект на спекулации в медиите, тя е загубила своето значение.
Емир Кустурица
Ако искаш да удариш власта по зъбите, то трябва да го сториш, с минимум два крака.
Кийт Ричардс
Политик - това е човек, на когото са нужни минимум думи, за да бъде многословен.
Питър Де Врайс
Демокрациите трябва да имат равновесие... и заплитането на политика и информация трябва да бъде сведено до минимум.
Романо Проди
Никога, никога не инвестирайте пари, които ще ви трябват преди три до пет години - минимум.
Сузи Орман
Ако единственият начин, по който можете да създадете фонд за спешни случаи, е да платите дължимия минимум по кредитната си карта, това е, което трябва да направите.
Сузи Орман
Чувствам потребност за достигане на максимална интензивност с минимум средства.
Жоан Миро
За мен е самонадеяно да го кажа, но поне - като минимум - успях да повлияя на посоката на Демократическата партия във външната политика. И аз бях относително - самонадеяно да кажа - относително успешен законодателно в Сената, като успях да спечеля много приятели от републиканците и успях да прекося пътеката.
Джо Байдън
Германия винаги ще прави минимума, за да запази еврото. Изпълнението на минимума обаче ще запази ситуацията, в която държавите -длъжници в Европа трябва да плащат огромни премии, за да рефинансират дълга си. Резултатът ще бъде Европа, в която Германия се възприема като имперска сила, която няма да бъде обичана и възхитена от останалата част на Европа - но мразена и съпротивлявана, защото ще бъде възприемана като потискаща сила.
Джордж Сорос
Максималистите свеждат живота до минимум.
Генадий Малкин
Това, което Тръмп означава за нас, е, че спечелихме първата битка. Като минимум, той е необходима корекция на курса от ексцесиите на левицата на социалната справедливост. Най-много той е спасителят на Първата и Втората поправка, защитник на Върховния съд и шампион на малкото момче. С други думи, точно това, от което се нуждаеше Америка.
Майло Янопулос
Да, аз вярвам във вечната любов - благодарение на родителите, които са ме научили на това чувство. Женя се веднъж и завинаги. А децата ни ще бъдат минимум три.
Марио Касас
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща