Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Аврелий
Марк Твен
Оскар Уайлд
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Опора" - страница 2
Всяко знание, както и пироните, държат само в този случай, ако имат опора отвътре.
Като Ломб
Можем да служим като опора на ближните си само ако самите ние разчитаме на Христос, разчитаме на Него.
Клаус Кенет
Часовникът е надеждна морална опора в живота.
Колин Декстър
Символичните форми винаги са били опори на цивилизациите, техните закони и морал. Тъй като символните форми са илюзии, а илюзиите поддържат цивилизацията, тези, които управляват, трябва да поддържат илюзията.
Л. Е. Модезит-младши
Семейството е моята опора в живота. Ако няма семейство, деца - какъв е смисъла?
Леонид Куравльов
Който притежава високи лични достойнства, ясно осъзнава недъзите на собствената си нация и те непрестанно му се набиват на очи. Обратно, всеки жалък глупак, който няма с какво да се гордее, посяга към сетната опора – нацията; чрез нея той се омиротворява и от признателност е готов да брани всичките й свойствени пороци и скудоумия.
Артур Шопенхауер
Точно от това има най-много нужда жената. Тя търси в съпруга си честност, иска да чувства в него опора, да уважава съжденията му и, ако се наложи да се взема трудно решение, спокойно да му се довери.
Агата Кристи
Бих искал да отбележа, че днешната система на възпитание е болна и неправилна, децата буквално се оказват в капана на родителската любов и грижа, и не могат да се развиват нормално. Убива се всяка инициатива и малките израстват с душевни недостатъци, вместо това да станат опора на семейството, те стават капризни и своеволни, очаквайки, че цял живот ще им бъде угаждано.
Павле (Сръбски)
Не търси опора в хората, а в Бога, и Господ ще изпрати надеждни приятели по дух.
Йоан Крестянкин
Е, лицеви опори съм правил, но никога не съм се поддържал във фитнес. Може би, ако полагах някакви грижи, щеше да е още по-добре. Отчитам го като грешка, затова апелирам хората да спортуват. От мързел ли, не знам от какво е. Но това, което виждаш от мен в момента, е някаква даденост.
Димитър Рачков
Предишна
1
2
(Текуща)
Следваща