Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Случаен цитат
Цитати на тема "Домакинство"
...относно младежката безработица - правителствата трябва да гарантират, че едно от три работни места в публичния сектор е отворена за младите хора и че поне един човек от всяко домакинство трябва да има достъп до работа.
Тауакул Карман
Трябва да има авторитет и ние вярваме, че най-квалифицираният авторитет в едно домакинство е този на мъжа.
Жан-Мари Льо Пен
Що се отнася до домакинската работа, единственото нещо, което нито една книга за управление на домакинствата никога не може да ви каже, е как да започнете. Или може би имам предвид защо.
Катрин Уайтхорн
Най-скъпото нещо на света са очите на нашия ближен; те струват на всекиго повече от всичко друго в домакинството.
Сидни Смит
Спестяването на домакинствата е спаднало от 2,5% от приходите след облагане с данъци през третото тримесечие на 2003 г. до забележителните минус 1,8% две години по-късно.
Мартин Фелдщайн
Израснах в консервативно домакинство. Това беше животът на времето в Египет: консервативно домакинство от среден клас.
Мохамед ел Барадей
Имам чувството, че хората не са толкова честни относно собственото си родителство. Вземете всяко тийнейджърско домакинство; кажи ми, че няма викане и конфликт.
Ейми Чуа
Доброто вземане на решения в домакинствата често разчита на мислене за вашето домакинство като фирма.
Емили Остер
Има проблем, който според мен се надига, и това е краят на жилищния бум в Съединените щати и способността на домакинствата да харчат повече, отколкото печелят, защото стойността на къщата им нараства.
Джордж Сорос
Колкото по-бедно е домакинството, толкова по-голям е делът на неговия бюджет, посветен на изхранването.
Ниал Кищайни
Когато правителството остане без заемодатели, то може да направи нещо, което на домакинствата е забранено: да печата пари.
Патрик О'Рурк
В много локален мащаб хладилникът е центърът на вселената. От вътрешната страна има храна, която е от съществено значение за живота, а от външната страна на вратата е резюме на събитията от живота на домакинството.
Робърт Фулам
Съпругът е полезно нещо в домакинството, ако не му възлагате ненужни очаквания.
Татяна Веденская
Израснах от самата човешка страна на християнството, така че посланията в домакинството, в което израснах, бяха за мир, любов и разбиране към всички, което според мен е доста готино.
Том Елис
Умножете възрастта си по реализирания годишен доход на домакинството преди данъци от всички източници с изключение на наследствата. Разделете на десет. Това, по-малко всякакво наследствено богатство, е каква трябва да бъде вашата нетна стойност.
Томас Станли
Много е трудно за семейна двойка да трупа богатство, ако човек е разхитител. Едно домакинство, разделено по финансова ориентация, е малко вероятно да натрупа значително богатство.
Томас Станли
Не можете да имате руско домакинство без водка. Това е просто нещо, с което да измиете всичко. Не мога да си спомня време, когато не съм пил водка, нито в Русия, нито тук. Не мисля, че някога има грешен момент да започнете да я пиете. Предците ми го пиеха и ако някога имам деца, ще я пият.
Гари Щейнгарт
Най-голямата похвала за жената е как тя води домакинството си. Защото костенурката винаги е в къщата си и я носи при себе си при всякакви обстоятелства.
Дебора Могак
В Гърция, Италия и в по-малка степен във Франция неустойчивите намаления на данъци и разходната добавка се добавят към оценките на домакинствата за тяхното частно богатство спрямо доходите им от заплати.
Едмунд Фелпс
Всъщност съм познавал случай, при който една жена е унищожила цялото си домакинство и половин час след това, когато яростта й е приключила и фрагментите са отнесени, е попитала какво е станало със съпруга и децата й.
Едуин А. Абът
Да бъдеш отгледан в нестабилно домакинство те кара да разбереш, че светът не съществува, за да те приюти, което... е нещо, което много хора се борят да разберат добре в зряла възраст. Кара те да осъзнаеш колко бързо може да се промени ситуацията, колко опасност наистина е навсякъде. Но когато се появят кризи, не ви хващат неподготвени; никога не сте вярвали, че живеете под подслон на някаква съществена доброжелателност. А нестабилното детство те кара да цениш спокойствието и да не жадуваш за вълнение.
Къртис Ситенфелд
Дори малки търкания между две жени в една и съща къща могат да струват скъпо за останалата част от домакинството.
Лийла Мийчам
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща