Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хладилник"
Моето схващане за домакинската работа е, че ако нещата не се размножават, не миришат, не се запалват и не блокират вратата на хладилника, нека си останат така, както са. И без това никой не го е грижа. Тебе пък защо?
Ерма Бомбек
Ако самият ти искаш да си на диета, първо покани на диета и своят хладилник.
Филип Киркоров
Миналата година направих хладилник в мазето си. И трябваше, защото трябваше да разбера как - нали знаеш, че няма такова нещо като "студено". Има само по-малко топлина.
Алтън Браун
Цивилизация е, когато ескимосите получават топли жилища и трябва да работят, за да си купях хладилник.
Габриел Лауб
Ако Бог имаше хладилник, твоята снимка щеше да е върху него. Ако Той имаше портфейл, твоята снимка щеше да е в него. Той ти изпраща цветя всяка пролет и изгрев всяка сутрин... Признай се, приятелю. Той е луд по теб!
Макс Лукадо
Истинската котка даже от най-далечният ъгъл на дома чува, когато в кухнята се отваря хладилника.
Тери Пратчет
Моят хладилник е мощен. Всъщност това има пряка връзка с цялостното ми благосъстояние.
Крис Кар
Семейната маса за вечеря е крайъгълен камък на цивилизацията и онези, които "пасат" от хладилници или пред телевизорите, са обречени да останат в състояние на диващина.
Джудит Мартин
Ако всеки от нас се опита да погледне на света през очите на Бог, ще види по друг начин тичането си между телевизора и хладилника, между колата и тоалетната. И ще проумее, че най-прекрасната зависимост е тази от детския смях, от любовта към близките, от това да оставиш след себе си добро име на почтен човек, а не само тайни банкови сметки.
Румен Леонидов
Остатъците в тяхната по-малко видима форма се наричат спомени. Съхранява се в хладилника на ума и шкафа на сърцето.
Робърт Фулам
В много локален мащаб хладилникът е центърът на вселената. От вътрешната страна има храна, която е от съществено значение за живота, а от външната страна на вратата е резюме на събитията от живота на домакинството.
Робърт Фулам
По реката всичко беше свързано с разходка с лодка, онези плаващи хладилници, които ни казват, че общият просперитет и лошият вкус вървят заедно като сол и черен пипер.
Томи Виринга
Обичаш ме, обичай и моят хладилник.
Тони Хоукс
Нямам представа дали е женен моят хладилник. Предполагам, че ако ти купиш нов хладилник, той е ерген. А ако купуваш поддържан хладилник е опасно. Никога няма да разбереш през колко жестоки разводи му се е налагало да премине.
Тони Хоукс
Хладилникът е също космос!
Хирому Аракава
През останалата част от деня водех чисто вегетативен начин на живот: диван, хладилник, телевизор. Какво относно? И така понякога е необходимо. Пълното безделие понякога е полезно.
Владимир Величко
Ако погледнете в хладилника ми, ще видите може би 12 различни горчици.
Гай Фиери
Купата пудинг има вкус само когато го сложа в устата си - когато е в контакт. с езика ми. В хладилника ми няма вкус или вкус, а само потенциалът.
Даниел Левитин
Тези деца [от сегашното поколение] нямат страх от технологиите... нещо като аз нямам страх от хладилник.
Дон Тапскот
За този, който мисли, че храната сама по себе си е източникът на живот, яденето е общението с умиращия свят, това е общението със смъртта. Самата храна е мъртва, животът е умрял и трябва да се съхранява в хладилници като труп.
Александър Шмеман
Книгата прилича на хладилник - отваряш я и се радваш, че е пълна. И за използването на книгата е нужно съответно - нощ, в пижама в пълна самота!
Алесандро Барико
Всяка покупка е за бъдещето. Ако купувате хладилник, поемате ангажимент за бъдещето, така че да имате храна за ядене през следващите десет години.
Кенет Ароу
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща