Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Аврелий
Марк Твен
Оскар Уайлд
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Спалня"
Ще има... естествено уместно да се използва източно осветление за спални и библиотеки, западно осветление през зимата за бани и зимни апартаменти и северно осветление за картинни галерии и други места, където е необходима постоянна светлина; тъй като тази четвърт от небето не става нито светла, нито тъмна с движението на слънцето, но остава стабилна и неподвижна през целия ден.
Витрувий
Видях как Исус влиза в спалнята ми.
Бени Хин
Спалните и библиотеките трябва да имат източно изложение, тъй като предназначението им изисква утринна светлина, а също и защото книгите в такива библиотеки няма да се разлагат.
Витрувий
Като дете бях наясно, че през нощта инфрачервеното зрение ще разкрие чудовища, криещи се в килера на спалнята, само ако са топлокръвни. Но всички знаят, че средното ви чудовище от спалнята е влечуго и хладнокръвно.
Нийл Деграс Тайсън
Няма място за държавата в спалните на нацията.
Пиер Елиът Трюдо
Имам лична линия на комуникация с Бога и ще му кажа всичко в собствената си спалня.
Мадона
Независимо дали сте виждали ангели да плуват около спалнята ви или просто сте намерили лъч надежда в самотен момент, изборът да повярвате, че нещо невиждано се грижи за вас, може да бъде упражнение, което променя живота ви.
Марта Бек
В бъдеще, когато Майкрософт остави недостатък в сигурността в кода си, това няма да означава, че някой хаква компютъра ви. Това ще означава, че някой поема контрола над вашия слуга робот и той стои на вратата на спалнята ви, като точи нож и ви наблюдава как спите.
Даниел Х. Уилсън
Има нещо за аромата на свежи книги, което е напълно опияняващо. Нова книга има определен чист, свеж мирис, пълен с обещание, който е трудно да се определи. Подобно на аромата и усещането за току-що прано спални бельо в момента, в който плъзнете краката си между тях.
Дебра Гинсбърг
Тогава отново може би има нещо, което съм правил в личното пространство на собствената си спалня през целия си живот, което смятам за напълно нормално, но всъщност е незаконно в тридесет и два щата.
Меган Макафърти
Имах непреодолимо усещане за самотата на този град – трилион души в спалните им, високо в скалите на прозорците. Мислех си за това, което се крие под всичко това - помислих си за електрическите кабели, пара, вода, огън, влакове на метрото и лава във вътрешността на града, подземния тътен на влакове и земетресения. Мислех си за мъртвите души от войната, бетонирани.
Мо Хейдър
Мога да спя като шампион. Веднъж проспах, когато се включи аларма за дим. За три часа. В спалнята ми.
Маурийн Джонсън
Не обичам да виждам тийнейджъри, облечени в много тесни дънки. Гледката на ерекция принадлежи в уединението на спалнята, хола или кухненския под.
Рут Уестхаймер
Ако има такова нещо като брак, то се случва много преди церемонията: в кола на път за летището; или когато сивата спалня се изпълва със зазоряване, единият любовник наблюдава другия; или докато двама непознати стоят заедно под дъжда без автобус в полезрението, с ръце, натежали с пазарски чанти. Тогава не знаете. Но по-късно осъзнаваш - това беше моментът. И винаги без думи.
Саймън ван Буй
Струваше му се, че дори въздухът в спалнята е наситен с викове на хора, които се задавят с кръв.
Томас Харис
Пазителите на историята без съмнение ще разкажат своята история, а свещениците друга. Сметките на мъжете изглежда оцеляват в свят, обсебен от завоевания, действията ни отвъд спалнята и огнището се запомнят само когато напуснем тяхната неизвестност. И така ставаме печално известни, защото не сме били невидими, истината за живота ни е ефимерна като тамян.
Тоска Лий
Мебелите никога не трябва да се разполагат така, че някой да седи с гръб към вратата или че главата на леглото никога не трябва да е в края на вратата на спалнята.
Фрида Рамстед
Забавно е да съм сред хора, които не ме смятат за страховит, защото правя видеоклипове в спалнята си в интернет.
Шейн Доусън
Колко пламтящо и живо е миналото. Цветът на тапета в спалнята, който сте имали като момиче. Не е толкова, че сте загубили паметта си, по-скоро сте потопени в нея, сякаш живеете в ярко наситения подводен свят от миналото.
Джаки Кей
Това напомни на Джей как е боядисала спалнята на Ели миналата година. Не, в края на краищата каква глупост е да се отделят просто луди пари за малка тубичка лепкава мазна боя. От друга страна, разбираемо е защо жените се отнасят към козметиката с такова страхопочитание. За тези пари просто трябва да се молиш за нея.
Джуди Астли
Все още правя видеоклипове в спалнята си по избор, защото това е усещането за моята комедия, но възможността да правя съдържание с по-дълъг формат с продуцентска компания, с екип, който е малко по-издигнат в този смисъл, е наистина вълнуващо за мен, защото не е че е по-добре от това, което вече съм правил, но е различно.
Лили Сингх
Винаги казвам на хората, че не е много добре да се поставят водни елементи в спалнята - дори картини на езера и реки - защото това може да доведе до загуби, особено до финансови загуби. Понякога това води и до загуба на връзка.
Лилиан Ту
Предишна
1
(Текуща)
2
Следваща