Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Твен
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Лос"
Аз съм много близко до насилието, когато ми кажат, че човек е единственото същество, което умее да се усмихва. Аз съм виждал, как се усмихват птици. И нека за градският човек това да прозвучи странно, но такава скромна усмивка, както при лоса, аз въобще не съм срещал.
Аки Каурисмеки
Всеки път, когато погледнете къща в Лос Анджелис, агентът за недвижими имоти ще ви каже, че някога е живял някой известен там. Винаги ми се струваше без значение: Дали имотът придобива стойност само защото Алфред Хичкок закусваше там?
Клер Лазебник
Никога през живота си не съм ходил така и наистина го забелязах едва когато се върнах в Лос Анджелис и след това в Берлин. На тези места е много по-добре, няма бедност като в Куба, но всички се оплакват от нещата.
Вим Вендерс
Не мога да живея в Лос Анджелис. В този град има място само за съвършени жени, Гледаш на тях и си мислиш: "Аз също искам да бъда съвършена!" Но това не е за мен: на всички е известно, че Кийра Найтли е най-ленивата крава на света.
Кийра Найтли
Парис Хилтън беше на наш концерт в Лос Анджелис, но си отиде, след първата песен. Ако ние сме вбесили Парис Хилтън, то значи ние правим нещо полезно.
Матю Белами
Най-странният запис в моята колекция еплочата "Най-доброто от Марсел Марско", пусната през седемдесетте от една една кантора от Лос Анджелис. Там има четиресет минути тишина, а след това аплодисменти. Той се е продавал превъзходно, и, естествео, аз си го купих. Обичам да го пускам, когато ми идват гости, и безумно ме дразни когато някой започне да говори, докато го слушаме.
Том Уейтс
На улиците на Лос Анджелис хората се боят да се слеят с тълпата.
Брет Ийстън Елис
В Лос Анджелис успехът се измерва с височината на стените около вашия дом и размера на този дом. Според мен това е просто жалко.
Алън Рикман
Всеки в Лос Анжелис е много позитивен и оптимистично настроен, докато Лондон може да бъде доста нещастен понякога.
Сиена Милър
Има много прекъсвания, когато пълните колата си с бензин, шофирате за работа, сте заседнали в трафика - това е Лос Анджелис и голяма част от него е начин на живот с кола.
Марк Гугенхайм
Елк не е бил виждан в Швейцария от много години. В интерес на научната точност, моля, изтрийте идеята за лосове от ума си. Ако трябва, помислете за козирогите, свиреп и пъргав тип коза с големи спираловидни рога. Мармотите също ще се справят в крачка, но в никакъв случай не трябва да мислите за лосове. Не. Елк. Безлосните сред вас вече могат да продължат.
Мерироуз Ууд
За мен Джони Деп е рядка сродна душа със същата чувствителност, която е избягала от звяра. Той вероятно е един от малкото хора, които са оцелели в Лос Анджелис като човешко същество.
Ник Тошес
Беше хубаво да си непознат в Лос Анджелис. Беше лошо да си непознат в Лос Анджелис в компанията на друг непознат в шумна риза.
Рейчъл Къшнър
Не бяха далеч от дома, но това беше Лос Анджелис. Бихте могли да изминете цял живот за единадесет мили.
Брит Бенет
В Лос Анджелис виждам хора, които винаги са в колите си и винаги карат. Насърчавам ги да ходят повече - ходете до пощата, ходете на обяд. Дори да е на 10 минути пеша, това е толкова добре за вас.
Денис Остин
Не можете да бъдете актьор в малък град - трябва да отидете в Ню Йорк или Лос Анджелис.
Джак Уайт
Мечтите могат да се сбъднат там [Лос Анджелис] по начини, невъзможни никъде другаде, и те също могат да бъдат унищожени.
Джеймс Фрей
Лос Анджелис е като по-голямата, по-грозна сестра на Сан Диего, която има херпес.
Джъстин Халпърн
Папараците са толкова много. В Лос Анджелис са цяло бедствие.
Ева Мендес
Така се появи "Един глас ми говори за вас”, която имаше невероятен успех. В България книгата излезе през 1999. Американска журналистка от италиански произход ме покани в САЩ. Там гостувах в телевизии в Лос Анджелис, Ню Йорк, Атланта. Появих се и в шоуто на Лари Кинг. Той ме пита за себе си и му обясних, че на 15-години са го ранили с куршум в рамото. Оказа се, че тази история никой освен него не я е знаел до момента.
Теодора Стефанова
В ранните дни, когато свирихме по клубовете в Лос Анджелис никой не разбираше що за група сме. Всички си казваха: «О, някаква проклета пънк група» и хвърляха столове по нас.
Джеймс Хетфийлд
Идеите ми идват като просто си вървя по улиците и от време на време гледам стените около мен, особено в Лос Анджелис. Мисля, че Лос Анджелис е най-визуалното място на света. Правя това още от началото на 50-те, а и особено наскоро – в последните две години. Може би накрая ще науча хората да се вглеждат малко по-настоятелно в живота си, да успяват да отделят красивото от грозното в ежедневието.
Денис Хопър