Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Катализатор"
Бих искал да бъда запомнен, ако изобщо ме запомнят като катализатор на промяната в света, промяна към добро.
Рупърт Мърдок
Интровертите предпочитат да работят самостоятелно, а уединението може да стане катализатор за иновации.
Сюзан Кейн
Музиката е катализатор на емоции.
Тайлър Джоузеф
Винаги съм искал да бъда катализатор за постигане на положителна промяна, вдъхновявайки другите да изберат доброто.
Шари Арисон
Да бъдеш катализатор е амбицията, която е най-подходяща за тези, които виждат света като постоянно променящ се и които, без да мислят, че го контролират, желаят да влияят на неговата посока.
Тиодор Зелдин
И все пак, въпреки ужаса, който предизвика, чумата се оказа катализатор за социални и икономически промени, които бяха толкова дълбоки, че далеч не бележат смъртта на Европа, тя послужи за нейното създаване.
Питър Франкопан
Разводът се превръща в свят момент, когато решите да го използвате като катализатор за необикновен живот.
Деби Форд
Емоционалните сътресения могат да бъдат мощен катализатор, който да ни свърже отново с нашата божествена природа. То ни тласка към пътешествие на себеоткриването и ни подтиква да се научим как да обичаме и приемаме цялото си същество.
Деби Форд
Актът на лидерство е да се каже, че каквото и да се случва в момента, не е достатъчно добро и да се внуши или покаже, че можем да се справим по-добре. Ако нямате това, тогава нямате катализатора за непрекъснато усъвършенстване.
Дейвид Дж. Андерсън
Медиите винаги са били в качеството си на катализатор за нови тенденции.
Джон Колман
Капацитетът е налице, кризата е катализаторът. Но кризата е единственият катализатор? И колко дълго можем да поддържаме изключителни нива на изпълнение? Част от този потенциал може да бъде достигнат чрез коучинг, а изпълнението може да бъде устойчиво, може би не на свръхчовешки нива, но със сигурност на нива, далеч по-високи, отколкото обикновено приемаме.
Джон Уитмор
Харесва ми идеята уебсайт/блог да бъде катализатор за изтласкване на хората към света и най-много ми харесва, когато хората ми пишат, за да кажат, че техният свят изглеждаше, миришеше или се чувстваше малко по-различен поради нещо, което написах.
Кери Смит
Светът трябва да осъзнае фантастичната трансформационна сила на социалното предприемачество и Фондацията ще работи като катализатор в тези усилия.
Клаус Шваб
За нея това е някаква първа стъпка, необходим катализатор, който ще предизвика поредица от реакции и напълно ще промени отношенията им. За него това е просто експеримент, проверка на любопитна хипотеза.
Кристина Морачо
Но имаше катализатор, събитие, момент, който промени всичко и не само за нас. Това е добре за разказване на истории, но лошо за вземане на решения и е страшно да погледнем назад и да осъзнаем, че ако не беше този момент, целият ни живот щеше да бъде толкова различен. може би това е ревизионистка история. Може би аз създавам митове за произхода. Но не мога да се отърся от убеждението, че приятелката на бившия приятел на приятеля на Джейсън промени света.
Лори Франкел