Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Аврелий
Марк Твен
Оскар Уайлд
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Случаен цитат
Цитати на тема "Трилър"
Пиша нехудожествена литература в този стил на трилър. Имам всички факти; Изследвам го. Имам хиляди страници съдебни документи... Опитвам се да вляза в моите истории.
Бен Мезрич
Е, книгите ми - мисля, че един от отличителните белези на моите трилъри е, че те са базирани на действителността.
Брад Тор
Най-отличителният елемент на моите романи е, че се опитвам с каквото мога - в контекста на популярен търговски трилър - да ги накарам да се чувстват автентични. Използването на реални местоположения и реални събития е част от тази автентичност.
Алекс Беренсън
Що се отнася до писането и режисурата, много съм фокусиран върху жанра на трилъра.
Джордан Пийл
Взех решението, че не искам да прекарвам живота си в стаи и да пиша за стаи, или да правя книги, които са проучени конструкции. Мисля, че трябва да излезеш и да го изживееш. Авторите на трилъри и жанрове изглежда разбират това.
Лорънс Озбърн
Всеки филм трябва да бъде трилър, даже ако в него има само скромна любовна история.
Бернардо Бертолучи
Това е истински шпионски трилър, който се случва в реално време. Надявам се, че Заговорът за хакване на Америка ще информира американския електорат за това как Русия проведе пълномащабна политическа и кибер война срещу Америка, започвайки с Уотъргейт 2.0, за да избере Доналд Тръмп за президент на Съединените щати.
Малкълм Нанс
Бих искал да стана мейнстрийм писателка на трилъри, очевидно, защото обичам да пиша тези истории и това е най-добрият начин да си осигурите кариера.
Сара Пинбъра
...Аз не пиша психологически трилъри, а семейни истории, но това е така. Произходът на всичко в света, доброто и злото, е в семейството...
Себастиан Фитцек
Израснах в жанр - на уестърни, шпионски трилъри, научно-фантастични, фентъзи романи, романи на ужасите. Особено романи на ужасите.
Бенджамин Пърси
Целта ми номер едно като писател на трилъри е да ви забавлявам. Но имам шанс не само да забавлявам хората, но да ги накарам да затворят моята книга и да бъда по-умни, като я прочетат.
Брад Тор
За да напишеш дяволски добър трилър, ти трябва убийствено отношение.
Джеймс Фрей
Много се съмняват, че аз именно съм създал "Трилър" на Майкъл Джексън. Това да бъдеш недооценен е велика сила.
Куинси Джоунс
Така че, въпреки че животът като цяло е невълнуващ, когато се окажем в ситуацията, която обичат трилърите, не можем да я изживеем наистина, защото въображението ни е заето от познатите тропи на популярната фантастика. И резултатът от това е един вид тъпо недоумение и усещането, че каквото и да е то не може да се случи. Всъщност мислим тази фраза: това не може да се случи с мен.
Майкъл Грубер
Ако ние съумеем да покажем на младежите, че Свещеното Писание не е по-малко завладяващо внимателния читател, отколкото компютърните игри, трилърите или интелектуалния роман, аз съм сигурен, че учащите се, които ще се обърнат към Библията, ще намерят в нея това, което ще преобърне тяхното мислене.
Иларион (Алфеев)