Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Рекорд"
Светът не стои на едно място, и космическите технологии помагат да доведем спортните рекорди на нови, свръх нива. Моят костюм е преминал изпитания в десетки лаборатории. В неговия състав влиза елемент, който мога да приема идеално положение във водата. Но плува и подобрява рекорда все още човек.
Майкъл Фелпс
Музиката беше около мен в продължение на дълго време и ще остане и след Рей Чарлз. Просто исках да оставя своята следа, да оставя нещо добро в музиката след мен. Това е голям рекорд, черешката на тортата, но музиката е основното меню.
Рей Чарлс
Нека ти кажа - когато стоях там на върха на света, ти стана толкова смирен. Вече не мислите за счупване на рекорди, не мислите за получаване на научни данни - единственото нещо, което искате, е да се върнете живи.
Феликс Баумгартнер
Прескачането и преодоляването на звуковата бариера няма да бъде просто чупене на рекорди или друго екстремно събитие, което приключва, след като мисията е изпълнена.
Феликс Баумгартнер
Винаги съм казвал: рекордите са нужни, за да ги подобряват.
Кристиано Роналдо
Бог и Родина - безпогрешна двойка, чийто рекорд, що се отнася до гнет и пролята кръв, не може да бъде надминат от никого.
Луис Бунюел
Рекордите съществуват за това, да ги побеждаваме.
Майкъл Фелпс
Поставяй рекорд само за да победиш някого, ако ли не - ти си просто самовлюбен идиот.
Михаел Шумахер
Рекордите се правят за това, че в последствие да бъдат подобрени.
Уейн Грецки
Искам да вдъхновя следващото поколение. Искам да бъда в контрола на мисията с някой по-млад от мен, който иска да счупи моя рекорд.
Феликс Баумгартнер
Изкачването за рекорди за скорост вероятно ще стане по-популярно, мания, която току-що започна. Катерачите се катерят не само за да видят колко бързо и ефективно могат да го направят, но далеч по-лошо, за да видят колко по-бързо и по-ефективно са от парти, което направи същото изкачване няколко дни преди това. Изкачването става второстепенно, не по-важно от състезателна писта. Човекът е изправен срещу човека.
Ивон Шуинар
Англичаните винаги са се чувствали задължени да държат рекорда на една миля.
Роджър Банистър
Новината днес обаче е липсата на новина. Най-сетне няма температурни рекорди.
Емил Чолаков
Официално лятото идва от днес, но неофициално летните жеги ни мъчат от доста време. А специално в чест на идването си днес лятото изпочупи половината рекорди в страната.
Емил Чолаков