Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Сократ
Аристотел
Конфуций
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Охрана"
Разширените култури обикновено са достатъчно сложни или са били достатъчно сложни в някакъв момент от миналото си, за да осъзнаят, че на лисиците не трябва да разчитат за охраната на кокошките.
Джейн Джейкъбс
Патриотизмът означава екипирани сили и подготвени граждани. Моралната издържливост означава повече енергия и по-голяма продуктивност както във фермата, така и в завода. Любовта към свободата означава охрана на всеки ресурс, който прави свободата възможна - от светостта на нашите семейства, през богатството на почвата до гениалността на нашите учени.
Дуайт Айзенхауер
Повечето хора, които работят у дома, намират, че нямат ползата от рецепционисти, които служат като лична охрана.
Джудит Мартин
Трябва да платя цена за напускане на исляма и за изказване. Трябва да платя за денонощна охрана заради заплахите за смърт срещу мен.
Аян Хирси Али
Началото на Първата световна война си го спомням с погромите на чуждестранните магазини в Москва. С участието на агенти от охраната и на черносотници под прикритието от патриотични лозунги беше организиран погром над немските и австрийски фирми. В нападенията бяха въвлечени и мнозина, чиято цел беше единствено да се облагодетелстват. Но понеже тези хора не можеха да разчетат табелките на чужд език, те поголовно налитаха и на други чуждестранни фирми – на френски и английски.
Георгий Жуков
Ти си изгубен в собствения си свят, в нещата, които се случват там, и си заключил всички врати. Понякога те гледам спяща. Събуждам се и те гледам и се чувствам по-близо до теб, когато си такъв, без охрана, отколкото когато си буден. Когато сте буден, вие сте като някой със затворени очи и гледате филм от вътрешната страна на клепачите си. не мога да се свържа повече с теб. Някога можех, но не сега и не за дълго време.
Никол Краус
Имам навика винаги да благодаря на полицията и охраната, които ни наблюдават.
Рут Уестхаймер
Прислужниците и домакините са част от живота на Даниел от раждането му. Те избледняват в неговия фон, като охраната на Франко. Те са мълчаливи свидетели, привидно слепи и глухи за всички разговори и несъобразителност. Но те не са слепи и глухи. Всичко е отбелязано.
Рута Сепетис
Италианските жени са толкова красиви, че трябва да им се зачисли военна охрана за да се избегнат изнасилванията.
Силвио Берлускони
Изправен пред решение какво да й кажа и как да й кажа, аз бутилирах. Доверието е такова. След като го загубите, вие започвате да коригирате отношението си към хората, поставяте охрана и филтрирате информацията, която искате те да знаят.
Джили Макмилън
Ако ми кажете кога Бог позволява на християнин да остави настрана оръжията си, аз ще ви кажа кога Сатана е престанал да изкушава. Като старите рицари по време на война, ние трябва да спим със закопчан шлем и броня, тъй като главният измамник ще сграбчи първия ни час без охрана, за да ни направи своя плячка. Господ да ни пази бдителни през всички сезони и да ни даде окончателно бягство от челюстта на лъва и лапата на мечката.
Чарлс Х. Спърджън
"Ползвал съм охрана на НСО. Не съм се притеснявал, тъй като във всеки случай си слагаш главата в торбата." - относно скандала със следене на политици от Национална служба за охрана, 28 юни, Коритаров live.
Николай Свинаров
"Мисля, че имаше слабости в организацията, начинът, по който беше направено - демонстративно. Охраната на този свидетел като на президент на САЩ определено прави лошо впечатление" - по повод скандала охраната на Младен Михалев-Маджо и полицейското насилие над журналист тогава, 17 юни, zaGrada.bg.
Сергей Станишев
Миграционната политика е грандиозен провал на служебното правителство и на Румен Радев. България е в изолация, защото сегашните управляващи успяха да се скарат със съседните ни държави. Заради това градовете ни по границата са пълни с нелегални мигранти.Гърция няма ограда по границата, там натискът е по-голям отколкото по тази с Турция. Причината да има бежански поток в България не е оградата ни с Турция, а загубеният диалог с Брюксел. Като премиер бях мост между Турция и Брюксел, за да се изплащат милиардите евро, отпуснати за съвместната охрана на границата.
Бойко Борисов