Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Твен
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Парашут"
Не съм страхлива. Убивам всички паяци в къщата си; планирам летене с парашут. Аз съм За женската сила, аз съм доста самодостатъчна.
Елизабет Банкс
Преди няколко години на въпроса, какво бих направил пет минути преди края на света, аз отговорих: бих скочил с парашут. Сега аз бих предпочел да съм зает с това да правя любов с жена ми.
Венсан Касел
Хубаво е да имате много неща, които се случват веднъж в живота си. Ако имате възможност да скочите с парашут, отидете на парашут. Ако ви предложат да участвате в странна пиеса на Шекспир в Сан Диего, облечете чорапогащник и извадете някакъв ямбичен пентаметър.
Нийл Патрик Харис
Започнах да скачам с парашут, защото обичах идеята за свобода.
Феликс Баумгартнер
Това, че никой не се оплаква, не означава, че всички парашути са идеални.
Бени Хил
Обикновено, когато скоча с парашут, дори през зимата, нося много тънки ръкавици. Искам да съм гъвкав, с бързи реакции.
Феликс Баумгартнер
Отсъствието на жалби за качеството на парашутите, съвсем не означава, че са направени безупречно.
Бени Хил
Пробуждане е скок с парашут от сън.
Тумас Транстрьомер
Скачането с парашут е все едно да се занимаваш с любов с небето.
Фаусто Брици
Лошата новина е, че падаш във въздуха, нямаш за какво да се закачиш, нямаш парашут. Добрата новина е, че няма основание.
Чогям Трунгпа
Психиатрията на това място е като сервиране на храна по време на полет в средата на самолетна катастрофа. Ако исках да те оправя, като лекар, трябва да ти дам парашут, а не сандвич със сирене и туршия.
Крис Клийв
Разумът, като парашутите, функционира по-добре, когато е отворен, но като юмруци по-силно удря, когато е затворен.
Л. Е. Модезит-младши
Страхливецът никога няма да се качи на самолет без парашут. но и никога няма да скочи с него.
Веселин Георгиев