Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Срамежливост"
Не казвам това, което чувствам, и хората често приемат това за срамежливост, дори за доброта.
Ейми Блум
Ако беше само до външноста, аз никога не бих станала модел - в действителност мнозина ме смятат за грозна. Но аз направих моя запазена марка "поглед вълчица". В младоста аз гледах така от мъчителна срамежливост, а по-късно защото този поглед ми донесе милиони долари.
Кейт Мос
Прекомерната срамежливост често се превръща в пречка по пътя към съвършенството.
Мурасаки Шикибу
Читателят вече знае, че от ранна възраст е загубила две от най-добрите качества на една жена: срамежливост и способност да различава доброто от злото.
Рафаело Джованьоли
Срамежливостта приема много форми. Някои хора са плахи и меки, други са плахи и недостъпни. Или, както в случая с Джош, плах и облечен в рицарски доспехи.
Сали Торн
Особеностите на детството ми, постоянното преминаване през толкова много различни култури, това, че винаги съм аутсайдер, може да са ме направили необикновено самодостатъчен, но също така е възпитало известна непривързаност, усещане, че светът е по-скоро място за изследване отколкото наистина обитава. Това се проявява като някаква срамежливост, дори плахост.
Скот Андерсън
Мисля, че не съм роден търговец, със сигурност, но ако имам продукт, в който наистина вярвам, мога да преодолея част от срамежливостта си и да премина през нещата, които не са естествени за мен.
Фил Найт
Меланхолия, отчаяние, срамежливост, егоизъм - ето жестоката разплата за високите умствени дарования.
Чезаре Ломброзо
Истинското безстрашие е продукт на нежност. Идва от това да позволиш на света да гъделичка сърцето ти, твоето сурово и красиво сърце. Вие сте готови да се отворите, без съпротива или срамежливост, и да се изправите пред света. Вие сте готови да споделите сърцето си с другите.
Чогям Трунгпа
Преодолях срамежливостта си от много години на публични събития.
Алекс Хонълд
За съжаление Флорида е мека за елемента на срамежливостта и очевидно няма правила за видовете реклами, които може да направи адвокат.
Карл Хайасън
Срамежливостта никога не е помагала на никого да направи нещо.
Кати Хапка
Иронията е срамежливостта на човечеството.
Жул Ренар