Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Твен
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Празнина"
Интересуват ме празнините между едно парче от тротоара и следващото. Интересуват ме нещата, за които не винаги имаме име, и нещата, които не е лесно да се формулират - разликата между това, което мислим и как се чувстваме.
Ейми Блум
Супергероите запълват празнина в психиката на поп културата, подобно на ролята на гръцката митология. Всъщност няма нищо друго, което да върши работата в съвременен план. За мен Батман е този, който най-ясно може да се приеме сериозно.
Кристофър Нолан
Хората често запълват с гняв празнините в своя ум.
Уилям Олджер
Ако пишех това, което наистина мисля, през цялото време щях да съм толкова тъжен. Ние създаваме, за да запълним празнина - не само за да избегнем идеята да умрем, това е да запълним някаква конкретна празнина в себе си.
Джос Уедън
Цената на свободата е, в допълнение към вечната бдителност, вечно търпение с празнината шумотевица, която понякога се изразява иззад щита на свободата на словото.
Майкъл Шърмър
Инвестирайте в няколко наистина добри неща - страхотно класическо палто; добър чифт обувки; и вечна чанта - след това попълнете празнините с парчета на по-ниска цена.
Нина Гарсия
Пропастта между визията и настоящата реалност също е източник на енергия. Ако нямаше празнина, нямаше да има нужда от каквито и да било действия за придвижване към визията. Ние наричаме тази празнина творческо напрежение.
Питър Сендж
Последователността на мислите се появява във времето, но пропастта между две от тях е извън времето. Самата празнина обикновено не се наблюдава. Шансът за просветление е пропуснат.
Пол Брънтън
Не можете да промените хората, като премахнете нещо. Трябва да създадете празнина и след това да я запълните.
Ричард Бандлър
Документалната литература е по-лесна и по-трудна за писане от художествената литература. По-лесно е, защото фактите вече са изложени пред вас и вече има повествователна дъга. Това, което го прави по-трудно е, че не сте свободни да използвате въображението и креативността си, за да попълните всички липсващи празнини в историята.
Ейми Блум
Археолозите са хората, които се опитват да запълнят празнините в историята, като изучават материалните останки от древни култури.
Камерън М. Смит
Аз съм"... Това е трудното. "Аз съм". Наистина, опитайте се да си го кажете, и вече сте си вкъщи. Кажете го с мисъл, и вече сте пълни, вече сте само вътре. Не е нужно да искате неща отвън, които да запълват празнините отвътре.
Фин