Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Случаен цитат
Цитати на тема "Скут"
Когато бозайник от осемдесет и пет паунда ближе сълзите ви, а след това се опитва да седне в скута ви, е трудно да се почувствате тъжни.
Кристен Хигинс
Па и за почитание ако дойде думата, аз пак не се давам. Ти ще цалунеш ръка, аз - двете ръце; ти ще цалунеш скута, аз - краката; ти ще цалунеш на друго място, аз - на още по-друго място. Че ти с мен ли ще се надпреварваш бе, кьорпе?"
Алеко Константинов
Никога не усложнявай нещо, което е просто. Това е една от най-големите житейски мъдрости, които съществуват. Много мъчно приложима. Особено за интелектуалци и романтици. Никога не се проявявай като духовен Херкулес, щом можеш да постигнеш същото с един нов панталон. Така не ядосваш партньора си, той няма защо да напряга сили, за да стане равен с тебе, ти си спокоен, и това което желаеш пада като зряла круша в скута. Никога не трябва да форсираш щастието си."
Ерих Мария Ремарк
Винаги мисля, че котките само скачат в скута ви, за да проверят дали сте достатъчно студени, но все пак, за да ядете.
Ан Енрайт
Казвам ви, дръжте къщата на студено и никога няма да се оплаквате, че сте сами. Децата ще галят. Котките ще седят в скута си. Кучетата ще останат верни.
Майкъл Муркок
Ние поставяме авторите на такъв пиедестал и това е момент, който хуманизира цялото нещо и придава абсурд на това, което иначе е събитие от типа "моля, седнете с ръце в скута".
Мак Барнет
Баща ми в лекарската престилка не беше същият баща без нея. Един обикновен татко лъжеше, не изпълняваше обещанията си и често беше слаб и нещастен. Приличаше на някой, който утре може да бъде блъснат от кола на пешеходна пътека или чиния супа да се разлее в скута му. Този татко, татко доктор, беше Бог, Утехата и Джеймс Бонд.
Миленко Ергович
Любовта е като ябълка, която пада в скута ви - това се случва моментално.
Паринуш Сании
Беше рядък мъж, който нямаше нищо против жена да прехвърли всичките си проблеми и несигурности в скута му.
Шерил Удс
Хората смятат, че щастието просто ще падне в скута им. Трябва да се стремите към това. И понякога трябва да го хванеш, когато рита и крещи.
Кресли Коул
Скоро ще бъда възрастна, белокоса дама, в чиито скута някой поставя бебе, казвайки: "Усмихни се, бабо!" - Аз, която самата толкова наскоро бях снимана в скута на баба ми.
Лив Улман
В никакъв случай не съм експерт в даването на съвети за депресия, но бих казал, че голяма част от моето шоу е свързано с вземането на решение да бъда щастлива. Всички мислим, че щастието е нещо, което просто пада в скута ни. Но това е нещо, върху което наистина трябва да работите.
Лили Сингх