Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Твен
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Женитба"
Бракът има четири етапа. Първо е ухажването, след това женитбата, после децата, и накрая - последния етап, без който не можете да опознаете напълно жената, е разводът.
Норман Мейлър
Любовта е чудесна игра, която започва с веселие и щастие и завършва с женитба.
Робърт Шекли
Женитба - най-големия комплимент, който мъже може да направи на жената. Обичайно той се оказва и последния.
Хелън Роулънд
Ако има ефективна противоотрова против женитбата, то това е мисълта за това, че развода не ти е по джоба.
Джак Никълсън
Женитбата е умно нещо за глупавия и глупаво за умният.
Френсис Бейкън
Има много вредни навици, жертвата на които е неспособна да каже не. Най-опасните от тях свършват или с електрическия стол или с женитба.
Робърт Бънчли
В онези дни младите звезди, мъже и жени, всички са били девици до женитбата и ако се разведат, те се връщали магически в това състояние.
Шели Уинтърс
Женитбата и семейството никога не за били за мен делото на живота ми.
Лиъм Нийсън
Женитбата, ако се разглежда правилно, макар и зло, е необходимо зло.
Менандър
До женитбата си бях опортюнист - самовлюбен, нагъл и амбициозен. Щастлив? Определено не.
Арън Тейлър-Джонсън
Бракът изглеждаше като толкова малко пространство, когато бях в него. Хареса ми сватбата. Ухажването има сюжетна линия. Но няма заговор за женитба. Просто едни и същи неща отново и отново. Същите битки, същите приятели, същите неща, които правите в събота. Повторението щеше да започне да ме достига.
Карън Джой Фаулър
До женитбата имах шест теории за възпитанието на децата. Сега имам шест деца и нито една теория.
Джон Уилмонт