Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Хлапе"
Никога не подценявайте решимостта на хлапе с много свободно време и малко пари.
Кори Доктороу
Е, всички харесват филмите, когато са малки хлапета.
Антъни Хопкинс
Хлапе, ще преместиш планини.
Доктор Сюс
Що за изрод е това хлапе, което се киска истерично с момичетата в съседните легла, всяко влюбено в другото, че е на същата възраст, когато останалият свят изглежда толкова стар?
Мелина Маркета
Но по това време в Холивуд беше невъзможно да се плюе, за да не удари някое красиво хлапе, което вече беше станало тийнейджърски идол и сега отчаяно се опитваше да убеди другите, че е сериозен актьор. Това беше идолът на тийнейджърите Джони Деп през онези години.
Найджъл Гудал
Аз съм фанатик на Порто. Това е моят роден клуб, за който съм се бил още от хлапе. Идеята да оглавя Порто за мен е авантюра, но все пак аз съм уверен в това, че мога да доведа до успех този клуб.
Андре Вилаш-Боаш
Знаеш ли, хлапе, етиката не е да избираш между добро и грешно; става въпрос за избор между сиво и сиво. Става въпрос за избор между два еднакво желани, но взаимно изключващи се начина на действие. Свобода или сигурност? Смелост или комфорт? Самоизследване или блажено щастие? Колона А или Колона Б?
Уил Фъргюсън
Бих искал този момент да бъде за онова хлапе там, което се чувства сякаш не се вписва никъде. Ти правиш. Остани странен. Останете различни и тогава, когато дойде вашият ред и застанете на тази сцена, моля, предайте същото съобщение.
Греъм Мур
Ние можем да имате деца, израснали в някои от най-лошите обстоятелства финансово, да живеете в някои от най-лошите гета и те успяват. Те успяват, защото фигура на възрастен, обикновено майка, може би баба, подхранва хлапето, подкрепя хлапето, защитава хлапето, насърчава хлапето да успее. Сякаш средата никога не се е случвала.
Джеймс Хекман
Има ли нещо нередно да бъдеш мюсюлманин в тази държава? Отговорът е не. Това не е Америка. Има ли нещо нередно с това, че някакво седемгодишно мюсюлманско американско хлапе вярва, че може да бъде президент?
Колин Пауъл
Погледни, хлапе! Навсякъде около вас се случват моменти! Случват се и след това ги няма!
Линкълн Пърс