Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Оскар"
Има много страхотни филми, които са спечелили Оскар и много страхотни филми, които не са. Просто правим най-доброто, което можем.
Клинт Истууд
Ако искаме да се дава "Оскар" за истински добрите филми, ние трябва да въведем десетгодишна мауза между церемониите.
Мат Деймън
Нито една награда не е способна да те направи истински добър актьор. "Оскар" е нужен само за това, че да накара зрителя да дойде в киното.
Хавиер Бардем
Много неприятно зрелище - актьори и актриси, които действително искат да получат Оскар. Често можеш да ги видиш в разни шоута. Изражението на отчаянието на лицата им е просто гнусно.
Бил Мъри
Оскарите демонстрират волята на хората да контролират и съдят онези, които са избрали да застанат над тях (много, може би, както в отминалите дни, изборите се празнуваха по същия начин).
Дейвид Мамет
- Не се опитвам да прекроя света, - каза Оскар. - Приемам го за такъв, който е.
Аврам Дейвидсън
По това време, когато всеки ден беше вкус, мирис, ново усещане, Оскар се страхуваше от Ана.
Мортен Санден
В крайна сметка какво е "Оскар". Статуетка която стои на полицата, и вече даже сина ми започна да си играе с нея.
Жюлиет Бинош
Оскар Уайлд е бил от ирландски род - значи е бил безразсъден. Той е бил гениален поет - значи е бил безразсъден.
Константин Балмонт
Да вземеш втори "Оскар" в кариерата си, и всичко това, което ти минава през ума – защо си я получила, защо са ти я дали, амбицията, отдаването, жертвите, които правиш... Мисля, че това е най-прекрасният момент в живота ми. Никога няма да го забравя. Никога! Никога!
София Лорен
В митологията на киното "Оскар" е най-голямата награда. Аз нямам нужда от митове. Моите мечти и митове са моят истински живот, а фантазиите са нещата, от които са направени моите филми.
Федерико Фелини