Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Аврелий
Марк Твен
Оскар Уайлд
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Местоположение"
Ботаниците имат традиция никога да не разкриват точното местоположение на рядко растение. Контактът между хората и редките растения обикновено е рисков за растенията.
Ричард Престън
Има опасност в мисленето, че радостта е въпрос на местоположение. Ако не можем да намерим радост там, където се намираме, вероятно няма да я намерим никъде.
Филип Шелби
Дори и на лош пазар, местоположение, местоположение, местоположение е начинът да се купуват и продават имоти.
Ванила Айс
Най-отличителният елемент на моите романи е, че се опитвам с каквото мога - в контекста на популярен търговски трилър - да ги накарам да се чувстват автентични. Използването на реални местоположения и реални събития е част от тази автентичност.
Алекс Беренсън
Недвижимите имоти са основната цена на физическите търговци на дребно. Ето защо там е старият трион: местоположение, местоположение, местоположение.
Джеф Безос
Няма съмнение, че основното местоположение на Ал Кайда е в племенните райони на Пакистан.
Леон Панета
Първо трябва да се определи дали болестта е ин или ян, след това цветовете на лицето ще посочат местоположението на заболяването и накрая гласът и дишането ще потвърдят естеството на страданието.
Маошин Ни
Не съм склонен да мисля, че нашите дядовци бяха по-смели от другите народи: имаха повече мъка и местоположението беше по-опасно.
Михаил Садовяну
Нещо, което за мен беше важно за всички мои проекти, е местоположението, мястото, където са инсталирани.
Сантяго Калатрава
Моят дом не е място. Това не е фиксирано местоположение на картата; не Париж или Ню Йорк. То е с Ава. Където и да е тя - там принадлежа и аз.
Ейми Плъм
И все пак това, което трябва да порази всеки читател от двадесет и първи век, който следи хода на лятната криза от 1914, е неговата сурова модерност. Започна с отряд самоубийци и кавалкада от автомобили. Зад възмущението в Сараево стои една откровена терористична организация с култ към жертвата, смъртта и отмъщението; но тази организация беше екстериториална, без ясно географско или политическо местоположение; той беше разпръснат в клетки отвъд политическите граници, беше неотчетен, връзките му с всяко суверенно правителство бяха косвени, скрити и със сигурност много трудни за разпознаване извън организацията.
Кристофър Кларк