Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Твен
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Конфуций
Сократ
Аристотел
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Формат"
Винаги съм усещал тази стена - между това, което виждам на сцената, и това, което се случва вътре в мен. 3D форматът се превърна в истинско откритие за мен: премахва границата между залата и сцената, залата и екрана.
Вим Вендерс
... Бих се ужасил, ако класическите мюзикъли бъдат преведени в 3D. Защото не са заснети за този формат. Би било естетически неправилно и физиологично също: натоварване на очите. Това е същата грешка като оцветяването на черно-бели филми.
Вим Вендерс
Графичната романна форма наистина ме интересува и ми харесва свободата, която предлага форматът.
Уолтър Хил
В един момент някой създава дизайн, който е толкова подходящ за задачата, че последователите са принудени да го повторят с минимални промени. Това е формат.
Артемий Лебедев
Когато хората ми казват, че се опитват да медитират, винаги знам, че все още нямат формат, който да работи. Насърчавам истински медитативен формат, който използвате ежедневно, защото медитацията е постепенна и работи само ако се прави всеки ден.
Дебора Кинг
Благодарение на недостига на бюджет и войните във формат, традиционните ни медии, литература и изкуства загиват по-бързо от всякога. Нищо, заченато от човешкия ум, освен Рая и ядрената зима, не е вечно.
Джефри Зелдман
Искам хубава книжка с картинки с 12 снимки - давам всичко от себе си с този формат.
Дик Бруна
Нови техники - често се отделят от технологии и липсата на поверителност води до нови манипулативни формати за комуникация.
Мартин Линдстрьом
Форматът на антологията е напълно нормален за мен. Точно така работи телевизията според моя опит.
Ноа Хоули
Все още правя видеоклипове в спалнята си по избор, защото това е усещането за моята комедия, но възможността да правя съдържание с по-дълъг формат с продуцентска компания, с екип, който е малко по-издигнат в този смисъл, е наистина вълнуващо за мен, защото не е че е по-добре от това, което вече съм правил, но е различно.
Лили Сингх
Сега никой не анализира проблемите, а те просто попадат в екологично безопасен формат.
Лусиъс Шепард