Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Сократ
Аристотел
Конфуций
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Адреналин"
Виждам как човек може да се пристрасти към адреналина на филмите.
Суки Уотърхаус
Това наистина е влюбването, мозъкът ви е на наркотици. Адреналин и допамин, окситоцин и серотонин. Химическо безумие, празнувано от поети.
Тес Геритсън
По принцип, в реакцията "борба или бягство" целта е да се избяга от източника на заплаха. Всички наши мускули се подготвят за това бягство, като повишават нивото на напрежение, пулсът и дишането ни се увеличават, а цялата ни основна метаболитна система е наводнена с адреналин.
Питър Левин
Ема се потеше и устата й беше суха, но диазепамът и адреналинът действаха добре заедно. Страхът я вдъхнови, умората отстъпи на заден план.
Себастиан Фитцек
Проучванията на кортизола показват, че децата, в състояние на тежък стрес, обикновено остават външно спокойни, докато нивото на адреналин в тялото им надвишава всички норми.
Стив Бидълф
Адреналинът притъпява разума; паниката го убива.
Тед Декър
Екстремният спорт винаги е бил само целите и начините за постигане на тези цели. Адреналинът играе роля, но никога не е на преден план.
Феликс Баумгартнер
Не съм пристрастен към адреналина. За мен никога не е било тръпка. Аз съм просто човек, който обича предизвикателствата.
Феликс Баумгартнер
Човешкият страх са само няколко милиграма адреналин в кръвта.
Аркадий и Георгий Вайнер
Започваме да се храним, гледаме телевизия, сърфираме в интернет или пазаруваме и купуваме нещо. Това ни дава прилив на чувства, малко адреналин и вълнение.
Джинийн Рот
Хормоните на стреса, адреналин и кортизол, когато се изпомпват в достатъчно количество, съперничат на всичко, което можете да пушите или преглъщате. В рамките на една година след Гущера бих завидял на тези, които биха могли да изсъхнат на рехабилитация. Когато страдате от безпокойство, носите безкрайно количество.
Ерин Кели