Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Убеденост"
Един от симптомите за предстоящ нервен срив е убедеността, че работата ти е изключително важна.
Бъртранд Ръсел
Постоянното повторение носи убеденост.
Робърт Колиър
Честната убеденост е моята храброст; Конституцията е моето ръководство.
Андрю Джонсън
Докато сте събрали смелостта си на убеденост, тя работи за вас. Мисля, че същото важи и за вас, дори и там, където нямате, защото в днешния свят финансовите ресурси са най-малко важни. Светът се насочи към силата на идеите.
Мукеш Амбани
Не казвам, че всички адвокати са лоши, но твърдя, че общата тенденция е лоша: да се изправиш в съда за която и страна да ти е платила, да въздействаш на топлота и убеденост и да правиш всичко възможно, за да спечелиш делото, каквото и да е. вашето лично мнение може да бъде, скоро ще притъпи всяко фино чувство за чест. Наемният войник не е ценено същество, но поне рискува живота си, докато тези мъже просто рискуват следващия си хонорар.
Патрик О'Брайън
Той пише много добре в онези дни, както се случва, много по-добре, отколкото сега. Той имаше абсолютни убеждения, а стилът не е нищо повече от абсолютната убеденост да притежаваш стил.
Рикардо Пиля
Няма нищо толкова страстно, както прикрит интерес, прикрит като интелектуална убеденост.
Шон О'Кейси
Емпатията плюс искреността е равна на убеденост.
Джеймс Борг
Аз клатех глава, демонстрирайки своята убеденост и едновременно с това си задавах въпроса, има ли и капка смисъл в това, което съм казал.
Джордан Белфорт
Когато човек желае нещо, все още не значи, че е узрял да осъществи желанието си. Той е подготвен да стигне целта си едва когато повярва, че ще успее. Мисълта му трябва да е в състояние на убеденост, а не само на надежда или желание. Тя трябва да се открие за новите идеи и да се вдъхновява от вярата и смелостта.
Наполеон Хил