Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Аврелий
Марк Твен
Оскар Уайлд
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Стрелба"
Изпуснал съм над 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях.
Майкъл Джордан
Стрелбата е предаване на мисли от разстояние.
Дон Аминадо
Докато има стена, бодлива тел и заповед за стрелба, не може да се говори за нормалност в Германия.
Хелмут Кол
Ненавиждам пистолетите. Те убиват хората. И докато това оръжие съществува, хората ще убиват. Това е неоспорим факт. Аз съм виждал рана от стрелба, и ви казвам, че това зрелище не е от най-хубавите. Тя беше на снимачната площадка, и аз бях сериозно уплашен.
Даниел Крейг
Това, което ме държи буден през нощта, е продължаващата и нарастваща липса на рационалност на нашата нация в отговор на масовите стрелби.
Пол Трембли
Той е като военна стрелба, настроена към душата ти!
Хилари Дъф
Ако разбирате реална практика, тогава стрелба с лък или други дейности могат да бъдат дзен. Ако не разбирате как да практикувате стрелба с лък в истинския му смисъл, въпреки че тренирате много усилено, това, което придобивате, е просто техника. Това няма да ви помогне през цялото време. Може би можете да ударите целта, без да се опитвате, но без лък и стрела не можете да направите нищо. Ако разбирате смисъла на практиката, тогава и без лък и стрела стрелбата с лък ще ви помогне. Как ще получите такава сила или способност е само чрез правилна практика.
Шунрю Сузуки
Един от най-лошите начини да умреш е стрелба от разстояние, без начин да се защитиш.
Б. В. Ларсън
Всеки има стрелба към величие.
Зак Фридман
Представянето на тъпотата на другите не е добра почва за стрелба в крака.
Амартя Сен