Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Сократ
Аристотел
Конфуций
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Ментор"
Не чувствам, че бих бил добър ментор. Не знам какво мога да предложа в това отношение. Правя това по доста егоистични причини.
Райън Гослинг
Колегите са прекрасно нещо - но ментори, там се правят истинската работа.
Юнот Диаз
Желателното е преподавателят да престане да бъде преподавател, доволен от предаването на готови решения. Неговата роля трябва по-скоро да бъде ролята на ментор, стимулиращ инициативата и изследванията.
Жан Пиаже
Можете да намерите ментор; трябва да задавате въпроси, трябва да покажете интерес към това, което прави другият човек. Трябва да имаш любопитство - мисля, че хората оценяват това и ще искат да ти помогнат.
Нина Гарсия
Треньорите са много важни за играчите. Това са хора, които са ментори, хора, които ги съветват, хора, които трябва да им бъдат приятели и някой, на когото можете да разчитате в турът.
Новак Джокович
Ако там, където живеете или работите, цари негативна атмосфера, отидете другаде. Потърсете приятели, бизнес партньори и ментори с положителни нагласи, които споделят вашите цели и най-добри интереси.
Рич Девос
Ако не друго, бих казал, че семейството ми беше предприемаческо - дядо ми и баща ми. Беше ни в кръвта. Но нямах този ментор, който да е супер успешен.
Тилман Фертита
Разбрах, че търсенето на ментор се е превърнало в професионален еквивалент на чакането на Чаровния принц. Всички сме израснали в приказката "Спящата красавица", която инструктира младите жени, че ако просто изчакат пристигането на своя принц, ще бъдат целунати и откарани на бял кон, за да живеят дълго и щастливо. Сега на младите жени се казва, че ако успеят просто да намерят правилния наставник, ще бъдат избутани нагоре по стълбата и ще бъдат отведени в офиса в ъгъла, за да живеят дълго и щастливо. Още веднъж учим жените да бъдат твърде зависими от другите.
Шерил Сандбърг
Никога не съм имал таен герой в съзнанието си, но съм държал много ментори в ума си, които са герои. Ганди, Исус, Моисей, Мартин Лутър Кинг, всички те бяха тайни герои в съзнанието ми, защото отстояваха това, което искаха, в което вярваха.
Джон Асараф
Обичам, че станах ментор, почти като майка, на всички хора, които обичат италианския, които обичат готвенето. Изглежда, че ги правя удобни.
Лидия Матичио Бастианич