Quotes.bg
Популярни търсения
Оскар Уайлд
Марк Аврелий
Марк Твен
Сократ
Аристотел
Конфуций
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Случаен цитат
Цитати на тема "Подхранване"
Определям любовта така: волята за разширяване на себе си с цел подхранване на собствения или чуждия духовен растеж.
Морган Скот Пек
Да подхранваш душата означава да станеш по-добър, по-състрадателен, по-мъдър и по-любвеобилен, често чрез вземането на трудни избори, които насърчават растежа, а не безопасността. Подхранването и израстването на душата е самата причина за човешкия живот...
Джоан Борисенко
В различни епохи и в различни социални среди човек обича, мрази и се надява по различни начини. Както дървото чрез корените си храни своите цветя и плодове със сока на почвата, така човек намира подхранване за своите чувства и мисли, дори най-високите, в икономическата основа на обществото.
Лев Троцки
Бях научил, че всеки пациент има право да се надява, въпреки дългите шансове, и моята роля беше да помогна за подхранването на тази надежда.
Джеръм Групман
Природата е друг важен аспект на подхранването на душата. След поход в планината, където живеем, например, изпитвам забележително чувство на благодарност и страхопочитание. Умът ми утихва и ми позволява да виждам по-ясно красотата на творението. И чрез тази благодарност красотата на Вселената се отразява обратно на създателя.
Джоан Борисенко
Като пример, ето петте стълба на здравето на мозъка: движение, откриване, отпускане, подхранване, свързване.
Санджай Гупта
Бях започнала да разбирам, че сме дали гласовете си на дискурс, чиято единствена цел беше да дехуманизира и брутализира другите – защото подхранването на този дискурс беше по-лесно, защото запазването на властта винаги се чувства като път напред.
Тара Уестоувър
Ние надценяваме несъществени неща като по-хубава кола или къща или дори нематериални неща като броя на нашите последователи в Туитър или начина, по който изглеждаме на снимките ни във Фейсбук. В резултат на това пренебрегваме дейности, които са наистина важни, като прекарване на време с любимите ни хора, подхранване на духа ни или грижа за здравето ни.
Грег Маккюън
Основният проблем при проектирането на местен парк е проблемът с подхранването на разнообразна среда на парка, която може да го използва и поддържа.
Джейн Джейкъбс