Quotes.bg
Популярни търсения
Марк Аврелий
Марк Твен
Оскар Уайлд
Аристотел
Конфуций
Сократ
Автори
Теми
Цитати
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Копиране"
Електронните файлове не могат да бъдат направени невъзможни за копиране, както и водата не може да бъде направена да не е мокра.
Брус Шнайър
Копирането на истината може да е добро, но да се измисли истината е по-добре, много по-добре.
Джузепе Верди
Ако вземете всички фабрики в света днес, те биха могли да направят всички части, необходими за изграждането на повече фабрики като тях. И така, в известен смисъл днес имаме самовъзпроизвеждаща се индустриална система, но ще са необходими огромни усилия за копиране на това, което вече имаме.
Ерик Дрекслер
Всяко дете трябва да опита всичко: спорт, музика, изкуство, математика; те могат всичко. Копирането и конкуренцията сега се разглеждат като зли близнаци, но и двете са полезни инструменти.
Тони Бъзан
Първите 50 години на киното бяха абсолютно страхотни години. Оригиналните умове работеха, установявайки начините да разкажат история. И това, което се случва сега, е копиране, имитиране на това, което е направено от велики хора.
В. С. Найпол
Наистина е важно фокусирането върху неща като правопис, пунктуация, граматика и почерк да не възпрепятства творческия поток. Когато бях в училище, имаше огромен фокус върху копирането и тестването и това ме отблъсна от думи и истории с години.
Майкъл Морпурго
Копирането е свързано с обратното инженерство.
Остин Клиън
Посланието, което се надявам да изпратя, е само примерът да бъдеш себе си. Казвам това на студентите си: Не става въпрос за копиране на мен или на моите логически системи. Става въпрос да си позволиш да бъдеш себе си.
Франк Гери
Не е избегнало нашето внимание, че специфичното сдвояване, което сме постулирали, веднага предполага възможен механизъм за копиране на генетичния материал.
Франсис Крик